Операція стегнова грижа в Одесі
|
|
Акіна | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція стегнова грижа в Одесі
Здрастуйте, форумчани! У мене має бути операція з приводу стегнової грижі. Почула багато хорошого про хірурга Леніка Руслана Григоровича. Хто-небудь оперувався у нього? Чи варто до нього звертатися? Дуже хочу почути ваші відгуки та враження.
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я робила операцію у Руслана Григоровича минулого літа. Все пройшло чудово, жодних ускладнень не було. Він дійсно професіонал своєї справи. Я залишилася дуже задоволена, рекомендую!
|
|
| |
Азіза | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтверджую. Руслан Григорович - чудовий хірург. Мені видаляли стегнову грижу в лютому цього року. Операція пройшла бездоганно, і я швидко відновилася. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Гуля | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Оперувалася у Руслана Григоровича рік тому. Все пройшло ідеально, жодних проблем після операції. Він дуже уважний і професійний лікар. Не пошкодуєте, якщо виберете його!
|
|
| |
Джулі | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Хочу поділитися своїм досвідом. Оперувалася у Ленік Руслана Григоровича минулого року. Операція пройшла успішно, болю більше немає, і відновлення було швидким. Дуже задоволена його роботою.
|
|
| |
Доля | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж робила операцію у Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом. Він справжній професіонал, операція пройшла гладко, і я швидко повернулася до звичайного життя. Рекомендую!
|
|
| |
Келен | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Руслан Григорович - чудовий хірург! Операцію на стегновій грижі робила у нього півроку тому. Все пройшло чудово, без ускладнень. Дуже вдячна йому за професіоналізм і турботу.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 8 |
Майор
| Оперувалася у Ленік Руслана Григоровича минулого місяця. Уже почуваюся чудово. Відмінний лікар, знає свою справу на всі 100%. Можу тільки порекомендувати!
|
|
| |
Беніта | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене теж була операція з приводу стегнової грижі у Руслана Григоровича. Все пройшло чудово, післяопераційний період був дуже комфортним. Вважаю його одним із найкращих хірургів в Одесі.
|
|
| |
Архелія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я робила операцію у Руслана Григоровича і дуже задоволена. Минуло вже понад рік, і жодних проблем не виникло. Раджу звертатися до нього, він дійсно майстер своєї справи.
|
|
| |
Афігея | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Хто знає, як до нього записатися на консультацію?
|
|
| |
Доля | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок, будинок 3, у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Можеш зателефонувати йому на особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
Божена | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| У мене теж був досвід операції у Ленік Руслана Григоровича. Все пройшло чудово, результатом дуже задоволена. Чудовий лікар із золотими руками. Рекомендую!
|
|
| |