Операція пахова грижа в Одесі
|
|
Terracotka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція пахова грижа в Одесі
Здраствуйте! У кого-небудь була операція з видалення пахової грижі в Одесі? Поділіться досвідом, будь ласка. До кого краще звернутися, щоб усе пройшло якісно і без ускладнень? Дуже переживаю.
|
|
| |
Анітка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене теж саме Вже стільки хірургів обійшла, голова обертом. Ніхто не може толком нічого сказати, одні сумніви.
|
|
| |
Oliva4ka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж у пошуках хорошого фахівця. Стільки відгуків різних, уже не знаю, кому вірити.
|
|
| |
TeSS | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Форумчани, можу порадити Леніка Руслана Григоровича. Він мені робив операцію, все пройшло чудово! Золоті руки у людини.
|
|
| |
Kateriska | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Підтримую! Руслан Григорович просто диво! У мене була складна пахова грижа, він зробив усе ідеально. Ніяких болів, ніяких ускладнень.
|
|
| |
kowarin | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Розповім і свою історію. Діагноз - пахова грижа. Як з'явилася, вже й не згадаю, але турбувала сильно. Звернулася до Руслана Григоровича за порадою знайомих. Операція пройшла швидко і безболісно. Лікар дуже уважний і турботливий. Через кілька днів уже була вдома, як новенька.
|
|
| |
Yolka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дівчата, і я у Руслана Григоровича оперувалася. Усе пройшло на найвищому рівні! Лікар від Бога.
|
|
| |
ShOCOLATKA | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків! Руслан Григорович - справжній професіонал своєї справи. Операція пройшла легко, відновлення швидке.
|
|
| |
FaMy | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - це мій рятівник! Він позбавив мене мук, пов'язаних із паховою грижею. Величезне йому спасибі!
|
|
| |
Holly | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, а як записатися на консультацію до цього чудового лікаря? У мене пупкова грижа, вже сил немає терпіти.
|
|
| |
TeSS | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Holly, Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Телефон для запису: 380951642976.
|
|
| |
Me4tA | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж у нього оперувалася. Усе пройшло чудово! Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Olga_12 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дівчата, всім рекомендую Леніка Руслана Григоровича! Він найкращий хірург в Одесі!
|
|
| |