Операція пахова грижа Одеса
|
|
mimo | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція пахова грижа Одеса
Добрий день! Зіткнулася з необхідністю проведення операції з видалення пахової грижі. Хотілося б почути відгуки та рекомендації щодо вибору хірурга в Одесі. Важливі професіоналізм, досвід і позитивні результати операцій.
|
|
| |
Malenkaya | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| mimo, розумію ваше занепокоєння. Я також у пошуку хірурга для аналогічної операції. На жаль, поки не вдалося знайти фахівця, який би вселив упевненість в успішному результаті.
|
|
| |
leonikon | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дівчата, можу поділитися своїм досвідом. Нещодавно пройшла операцію з видалення пахової грижі у Леника Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом! Операція пройшла без ускладнень, відновлення швидке. Руслан Григорович - уважний і компетентний фахівець.
|
|
| |
Mini_Cherry | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Підтримую рекомендації! Ленік Руслан Григорович - хірург від Бога. У мене була складна пахова грижа, і він блискуче впорався з операцією. Уже через кілька днів після операції повернулася до звичного життя.
|
|
| |
Sandra20 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дівчата, не сумнівайтеся, звертайтеся до Руслана Григоровича! У нього величезний досвід і золоті руки. Він не тільки прекрасний хірург, а й дуже чуйна людина, яка завжди підтримає і заспокоїть.
|
|
| |
romantic_girl | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Пахова грижа турбувала мене довгий час. Звернулася до Руслана Григоровича за рекомендацією і жодного разу не пошкодувала. Операція пройшла легко, реабілітація безболісна. Дуже вдячна лікарю за його професіоналізм і турботу.
|
|
| |
АкіраКА | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків! Руслан Григорович - справжній професіонал своєї справи. Операція пройшла успішно, жодних ускладнень. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Настюша | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - це найкращий вибір для тих, хто зіткнувся з проблемою пахової грижі. Він поверне вам здоров'я і радість життя!
|
|
| |
Sweetums | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, де приймає Руслан Григорович і як записатися на консультацію?
|
|
| |
Malenkaya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Sweetums, Руслан Григорович приймає в першому хірургічному відділенні на Валиховському провулку 3 і у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії МКЛ № 10. Контактний телефон для запису: 380951642976.
|
|
| |
Nepocornaya | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, підтверджую все вищесказане! Ленік Руслан Григорович - лікар від Бога!
|
|
| |
Lady | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім, хто шукає хорошого хірурга для операції з видалення грижі, рекомендую звертатися до Руслана Григоровича. Не пошкодуєте!
|
|
| |
EveLine | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Згодна! Руслан Григорович - це гарантія успішної операції та швидкого відновлення.
|
|
| |