Видалення каменів із жовчного міхура ціна Одеса
|
|
Harro | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Видалення каменів із жовчного міхура ціна Одеса
Добрий вечір! У кого були проблеми з каменями в жовчному міхурі, підкажіть, до кого в Одесі краще звернутися для видалення? Хочеться, щоб операція була проведена якісно і без наслідків. Порекомендуйте хорошого хірурга.
|
|
| |
Ізмайлова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Теж шукаю хорошого хірурга для видалення каменів із жовчного міхура. Уже консультувалася з кількома фахівцями в Одесі, але ніхто не зміг дати впевненості в позитивному результаті лікування. Буду вдячна за рекомендації.
|
|
| |
Тигpyля | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Harro, у мене аналогічна проблема. Камені в жовчному міхурі приносять масу незручностей. Консультувався з кількома хірургами в Одесі, але поки не знайшов того, кому можна довірити своє здоров'я. Дуже цікаво дізнатися про хороших фахівців у цьому питанні.
|
|
| |
Anyuta | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Рекомендую звернути увагу на Леніка Руслана Григоровича. Він один із найкращих хірургів в Одесі, що спеціалізуються на видаленні каменів із жовчного міхура. Мій друг оперувався у нього і залишився дуже задоволений результатом.
|
|
| |
Volchitsa | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - чудовий фахівець. Моя тітка проходила операцію в нього. Все пройшло без ускладнень, і вона швидко відновилася. Безумовно варто до нього звернутися.
|
|
| |
ФУНТіК | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підтверджую слова вище. Руслан Григорович проводив мені операцію з видалення каменів із жовчного міхура. Все пройшло гладко, і після операції я почуваюся чудово. Його професіоналізм викликає довіру.
|
|
| |
BaBaika | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можу теж порекомендувати Леніка Руслана Григоровича. Він справді хороший хірург. Моїй мамі робив операцію - безболісно і без ускладнень. Зараз вона почувається чудово.
|
|
| |
Ewta | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - чудовий лікар! Мені довелося видалити камені з жовчного міхура, і я жодного разу не пошкодував, що вибрав його. Операція пройшла успішно, і я швидко відновився.
|
|
| |
МMolli | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Повністю згоден із попередніми відгуками. Ленік Руслан Григорович - це професіонал своєї справи. Моєму батькові він зробив операцію, і все пройшло ідеально. Дуже рекомендую.
|
|
| |
Керліель | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
BaBaika | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, а також у МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Можна записатися за телефоном: +380951642976.
|
|
| |
Cheslavа | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Нещодавно оперувалася у Руслана Григоровича. Операція пройшла успішно, почуваюся чудово. У нього дійсно золоті руки! Дякую йому велике.
|
|
| |
HUHA | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звернувся до Леніка Руслана Григоровича за порадою друзів. Він зробив мені операцію, і все пройшло чудово. Рекомендую його всім, хто шукає хорошого хірурга.
|
|
| |