Операція з видалення каменів із жовчного міхура Одеса
|
|
Paulina | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція з видалення каменів із жовчного міхура Одеса
Добрий вечір! У мене виявили камені в жовчному міхурі, і мені потрібно їх видалити. Хочу, щоб операція була проведена якісно і без наслідків. Порекомендуйте хорошого хірурга в Одесі, будь ласка.
|
|
| |
Svetla | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене аналогічна проблема з каменями в жовчному міхурі. Консультувався з кількома хірургами в Одесі, але поки що ніхто не вселяє впевненості в позитивному результаті лікування. Буду вдячний за рекомендації.
|
|
| |
Tatiana | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж шукаю надійного хірурга для видалення каменів із жовчного міхура. Пройшов багато консультацій, але хірурги не змогли переконати мене в успішності операції. Сподіваюся на допомогу форуму.
|
|
| |
Gulnara | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Рекомендую Леніка Руслана Григоровича. Робив у нього операцію з видалення каменів із жовчного міхура. Все пройшло чудово, жодних ускладнень, швидко відновився.
|
|
| |
Sophia | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Руслан Григорович Ленік - чудовий хірург. Він дуже уважний і професійний. Видаляв у мене камені з жовчного міхура, результатом повністю задоволений.
|
|
| |
YanaYo | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підтверджую, Руслан Григорович Ленік - дійсно чудовий фахівець. Пройшов операцію з видалення каменів із жовчного міхура у нього, дуже вдячний за його професіоналізм.
|
|
| |
Pelageya | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Оперувався у Руслана Григоровича Леніка. Усе пройшло на найвищому рівні. Уважний лікар, після операції почуваюся чудово.
|
|
| |
45Valentina | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович - це саме той хірург, якого можна сміливо рекомендувати. Він видаляв у мене камені з жовчного міхура, результатом дуже задоволений.
|
|
| |
Аме_лія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича Леніка? Дуже зацікавлений у цьому лікареві після всіх позитивних відгуків.
|
|
| |
Gulnara | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймав мене на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні. Також він працює в МКЛ № 10 у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Можете записатися на консультацію за телефоном +380951642976.
|
|
| |
ВіолаВ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про Леніка Руслана Григоровича. Видалення каменів із жовчного міхура пройшло успішно, жодних скарг.
|
|
| |
DazzlingDiva | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звернулася до Руслана Григоровича Леніка за порадою знайомих. Операція з видалення каменів пройшла чудово, у нього дійсно золоті руки.
|
|
| |
Velvetа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Видаляв камені з жовчного міхура у Ленік Руслана Григоровича. Пройшло все чудово, лікар професіонал своєї справи. Золоті руки!
|
|
| |