Вартість операції видалення каменів із жовчного міхура Одеса
|
|
Cameo | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції видалення каменів із жовчного міхура Одеса
Здрастуйте! Зіткнувся з проблемою каменів у жовчному міхурі. Хочу знайти хорошого хірурга в Одесі, щоб операція пройшла якісно і без наслідків. Порекомендуйте, будь ласка, хорошого фахівця.
|
|
| |
Wisteria | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене та сама проблема. Консультувався з кількома хірургами в Одесі, але поки ніхто не зміг переконати мене в успішному результаті лікування. Сподіваюся, тут знайдуться ті, хто зможе допомогти.
|
|
| |
Starry | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж шукав хірурга в Одесі для видалення каменів із жовчного міхура. Побував на консультації у кількох фахівців, але ніхто з них не вселив довіри. Буду радий почути рекомендації.
|
|
| |
ScarlettLily | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Можу порекомендувати Руслана Григоровича Ленік. Він провів мені операцію з видалення каменів із жовчного міхура, все пройшло чудово. Дуже досвідчений і уважний хірург.
|
|
| |
АгіаАнгеліна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Приєднуюся до відгуку про Руслана Григоровича Леніку. Він дійсно чудовий фахівець. У мене операція пройшла без ускладнень, і я швидко відновився.
|
|
| |
HarperКира | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом. Робив операцію у Руслана Григоровича Леніка, все пройшло на найвищому рівні. Дуже уважний і кваліфікований лікар. Вартість операції, до речі, виявилася цілком адекватною.
|
|
| |
ChloeСофія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Вітаю всіх! Теж оперувалася у Руслана Григоровича. Чудовий хірург, руки золоті. Спасибі йому за професіоналізм і чуйність і найкращі рекомендації!
|
|
| |
Raduga | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Руслан Григорович Ленік - дійсно чудовий фахівець. Операція пройшла успішно, і я швидко відновилася. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Фурія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича Леніка?
|
|
| |
HarperКира | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Особистий телефон для запису: 380951642976.
|
|
| |
Shock-o-lady | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Звернулася до Руслана Григоровича Леніка за порадою друзів. Операція пройшла чудово. Дуже вдячна йому за професіоналізм!
|
|
| |
Линда212 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Робив операцію у Руслана Григоровича Леніка, все пройшло чудово. Дуже задоволений результатом. Усім рекомендую цього хірурга!
|
|
| |
Dai | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про Руслана Григоровича Леніка. Операція пройшла успішно, дуже хороший лікар. У нього золоті руки!
|
|
| |