Операція грижі білої лінії живота Одеса
|
|
VeroN | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція грижі білої лінії живота Одеса
Добрий вечір! Мені потрібна допомога у виборі хорошого хірурга в Одесі для операції з видалення грижі білої лінії живота. Хочеться, щоб операція пройшла якісно і без наслідків. Можете порекомендувати хорошого фахівця?
|
|
| |
Lucky | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене теж проблеми з грижею білої лінії живота. Консультувався з кількома хірургами в Одесі, але ніхто не зміг гарантувати позитивний результат. Буду радий, якщо хтось зможе порадити перевіреного фахівця.
|
|
| |
Enigma | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене аналогічна ситуація. Бував у різних лікарів в Одесі, але досі не впевнений у їхній компетентності. Якщо в когось є досвід успішного лікування, поділіться, будь ласка!
|
|
| |
Bella | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Можу порекомендувати Леніка Руслана Григоровича. Він оперує грижі білої лінії живота. Мій родич нещодавно робив у нього операцію, все пройшло чудово, без ускладнень. Дуже задоволені результатом!
|
|
| |
Coco | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Приєднуюся до відгуку про Леніка Руслана Григоровича. У нього золоті руки! Оперувався у нього рік тому, все пройшло гладко. Професіонал своєї справи, дуже уважний і досвідчений хірург.
|
|
| |
CJIoHuK | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Руслан Григорович - дійсно чудовий фахівець. Моя сестра робила в нього операцію. Дуже переживали, але все пройшло успішно.
|
|
| |
Ivory | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підтверджую все сказане вище про Леніка Руслана Григоровича. Оперувалася в нього цієї весни, результатом задоволена. Він дуже професійно підійшов до мого випадку, все пояснив і заспокоїв.
|
|
| |
Serene | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Руслан Григорович - чудовий лікар! Зробив операцію з видалення грижі білої лінії живота моєму чоловікові. Усе пройшло без ускладнень, швидко відновився. Рекомендую!
|
|
| |
Аріаночка | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Оперувався у Руслана Григоровича близько двох років тому. Усе пройшло бездоганно, дуже уважний лікар. Уже через кілька днів почувався набагато краще. Радий, що обрав саме його!
|
|
| |
ЛунаСвітлана | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Enigma | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок, 3 у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: +380951642976.
|
|
| |
НаталяНе | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Підтверджую, що Руслан Григорович - чудовий хірург. Оперувалася в нього минулого року. Усе пройшло чудово, дуже рада, що вибрала його.
|
|
| |
Gulnara | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Руслан Григорович дійсно майстер своєї справи. Він провів операцію моїй мамі, все пройшло чудово. Післяопераційний період пройшов без проблем, швидко відновилася.
|
|
| |