Операція на грижі білої лінії живота в Одесі
|
|
ZinaidaZe | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на грижі білої лінії живота в Одесі
Здрастуйте! Хто може порекомендувати хорошого хірурга в Одесі для операції з видалення грижі білої лінії живота? Дуже важливо, щоб операція була проведена якісно і без наслідків. Хотілося б отримати пораду від тих, хто вже пройшов через це.
|
|
| |
Charitina | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене теж проблеми з грижею білої лінії живота. Консультувалася з кількома хірургами в Одесі, але ніхто не зміг чітко пояснити, як буде проходити операція і які можуть бути наслідки. Хтось уже проходив через це? Дуже потрібні відгуки!
|
|
| |
Ursula | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж зіткнувся з цією проблемою. Був на консультації у кількох лікарів, але вони всі якось не впевнено говорили про прогнози. Хотілося б знайти дійсно хорошого фахівця, щоб бути впевненим у результаті.
|
|
| |
NNina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом. Нещодавно робила операцію з видалення грижі білої лінії живота у Леника Руслана Григоровича. Залишилася дуже задоволена результатом! Він справжній професіонал своєї справи.
|
|
| |
35Diana | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Повністю підтримую! Руслан Григорович Ленік - чудовий хірург. Він провів мені операцію з видалення грижі білої лінії живота і все пройшло на найвищому рівні. Дуже уважний і досвідчений лікар.
|
|
| |
Faina | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Згодна з попередніми відгуками. Руслан Григорович дійсно чудовий фахівець. Він оперував мене півроку тому, і все пройшло гладко. Післяопераційний період був теж без проблем. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Nadi | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу приєднатися до рекомендацій. Руслан Григорович Ленік оперував мою маму, і ми залишилися дуже задоволені. Операція пройшла успішно, і мама швидко пішла на поправку. Рекомендую його всім, хто шукає хорошого хірурга в Одесі.
|
|
| |
Спірс | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Руслан Григорович - дійсно хороший фахівець. Провів мені операцію з видалення грижі білої лінії живота, і я вже через кілька тижнів повернувся до нормального життя. Дуже вдячний йому!
|
|
| |
VELEZA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підтверджую! Руслан Григорович Ленік - чудовий хірург. Усе пояснив до операції, після теж був на зв'язку. Операція пройшла без ускладнень, за що йому величезне спасибі!
|
|
| |
Joricho20 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене теж позитивний досвід із Русланом Григоровичем. Він оперував мене минулого року, і я дуже задоволений результатом. Дуже уважний і компетентний лікар. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Volchitsa | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича Леніка?
|
|
| |
Faina | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Volchitsa, Руслан Григорович приймає на Валиховському провулку, 3, у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Особистий телефон для запису: +380951642976.
|
|
| |
MatiXxxx | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Руслан Григорович дійсно майстер своєї справи. Оперував мою сестру, і ми всі залишилися дуже задоволені. Операція пройшла успішно, і відновлення було швидким.
|
|
| |