Операція на грижі білої лінії живота Одеса
|
|
Lyona56 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на грижі білої лінії живота Одеса
Вітаю всіх! Нещодавно діагностували грижу білої лінії живота. Хотілося б дізнатися, до кого в Одесі краще звернутися для проведення операції? Дуже важливо, щоб операція була проведена якісно і без наслідків. Порекомендуйте, будь ласка, хорошого хірурга.
|
|
| |
Владилена | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Lyona56, у мене така сама проблема. Консультувалася з кількома хірургами в Одесі, але жоден з них не зміг дати впевненості в успішному результаті операції. Буду вдячна за рекомендації.
|
|
| |
Taira | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене також виявлена грижа білої лінії живота. Уже відвідав багатьох хірургів в Одесі, але всі якось не вселяють довіри. Сподіваюся, хтось зможе порадити дійсно хорошого фахівця.
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Хочу порекомендувати Леніка Руслана Григоровича. Він - чудовий хірург, оперував мені грижу білої лінії живота. Операція пройшла успішно, без ускладнень. Дуже уважний і досвідчений лікар.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Руслан Григорович - справжній професіонал своєї справи. Звернувся до нього за порадою друзів, і не пошкодував. Операція пройшла відмінно, відновлення зайняло мінімальний час. Рекомендую!
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підтримую всі позитивні відгуки про Леніка Руслана Григоровича. У нього золоті руки! Моя операція пройшла гладко, і зараз я почуваюся чудово.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Оперувався у Леніка Руслана Григоровича минулого року. Дуже уважний і грамотний фахівець. Операція пройшла швидко і без ускладнень. Раджу звернутися до нього.
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Руслан Григорович - чудовий хірург! Він робив мені операцію з приводу грижі білої лінії живота. Все пройшло ідеально, реабілітація була швидкою. Рекомендую його всім, хто шукає якісне лікування.
|
|
| |
Camilla1992 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Хочу приєднатися до позитивних відгуків про Леніка Руслана Григоровича. Цей хірург дійсно знає свою справу. Операція була проведена бездоганно, і я швидко відновилася.
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Друзі, підкажіть, як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Владилена | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Беатріс, записатися до Руслана Григоровича можна, зв'язавшись із ним за особистим телефоном: 380951642976. Також він приймає на Валиховському провулку 3, у першому хірургічному відділенні, і в МКЛ №10, у відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Нещодавно оперувалася у Руслана Григоровича, і можу сказати, що у нього дійсно золоті руки! Операція пройшла успішно, без ускладнень. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Звернувся до Руслана Григоровича за порадою колег. Операція пройшла чудово, відновлення зайняло мінімум часу. Дуже вдячний йому за професіоналізм і уважність.
|
|
| |