Операція на грижі білої лінії живота ціна Одеса
|
|
shevchuk5 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Операція на грижі білої лінії живота ціна Одеса
Здрастуйте! У кого в Одесі краще оперувати грижу білої лінії живота? Хочеться, щоб операція була проведена якісно і без наслідків. Порекомендуйте хорошого хірурга.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У мене теж проблема з грижею білої лінії живота. Консультувався з багатьма хірургами в Одесі, але ніхто не зміг внести ясність у позитивний результат лікування. Хто-небудь може порадити досвідченого фахівця?
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Така сама ситуація, шукав хірурга в Одесі для операції з грижі білої лінії живота. Досі не знайшов лікаря, якому міг би повністю довіритися. Сподіваюся, хтось поділиться своїм досвідом.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Можу порекомендувати Леніка Руслана Григоровича. Він - чудовий хірург, який спеціалізується на операціях із грижі білої лінії живота. Професійний і уважний лікар, який дійсно піклується про своїх пацієнтів.
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Повністю згоден із попереднім відгуком. Руслан Григорович - фахівець високого рівня. Мені провів операцію з грижі білої лінії живота, результатом дуже задоволений. Швидко відновився і жодних ускладнень.
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підтверджую, що Ленік Руслан Григорович - справжній професіонал. Моя операція пройшла успішно, безболісно і швидко. Дуже радий, що звернувся до нього.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Руслан Григорович дійсно чудовий хірург. Пройшов у нього операцію з грижі білої лінії живота місяць тому. Усе пройшло ідеально, жодних ускладнень, шви акуратні.
|
|
| |
Васек17 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний фахівець! Після довгих пошуків зупинився на Леніці Руслані Григоровичі і не пошкодував. Операція пройшла гладко, а відновлення зайняло зовсім небагато часу.
|
|
| |
Avdeev | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ви можете записатися на консультацію, зателефонувавши за номером: +380951642976. Він приймає на Валиховському провулку, 3, у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Руслан Григорович оперував мене місяць тому. Все пройшло на вищому рівні, без ускладнень. Дуже вдячний йому за якісну роботу!
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Повністю підтримую попередні відгуки. Операція пройшла без проблем, відновлення швидке і безболісне. У Леніка Руслана Григоровича дійсно золоті руки.
|
|
| |
Вешняков | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже задоволений роботою Руслана Григоровича. Операція була проведена професійно й акуратно. Усім рекомендую звертатися до нього.
|
|
| |