Вартість операції грижі білої лінії живота Одеса
|
|
Зюганова | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість операції грижі білої лінії живота Одеса
Доброго дня, шановні форумчани! Мені потрібна консультація з приводу операції грижі білої лінії живота. Хочеться, щоб операція пройшла якісно і без наслідків. Можете порекомендувати хорошого хірурга в Одесі?
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Теж цікавлюся цією темою. Проблеми з грижею білої лінії живота вже довгий час. Консультувався з кількома хірургами в Одесі, але ніхто не вніс ясності в питання позитивного результату лікування. Поділіться, будь ласка, своїми враженнями, хто оперувався?
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене така сама ситуація. Були консультації у різних фахівців, але поки що ніхто не вселив упевненість в успішне лікування. Буду вдячний за ваші рекомендації та відгуки.
|
|
| |
Ісидор1999 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я можу порекомендувати Леніка Руслана Григоровича. Оперувався у нього і залишився дуже задоволений. Усе пройшло гладко, без ускладнень. Він дійсно фахівець високого рівня в галузі грижових операцій.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Теж хочу сказати кілька слів про Руслана Григоровича. Він дуже уважний і компетентний лікар. Перед операцією все докладно пояснив, заспокоїв. Операція пройшла успішно, відновлення було швидким.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підтверджую, що Руслан Григорович - чудовий хірург. Дуже професійний, працює акуратно і впевнено. Операція з видалення грижі пройшла успішно, вже через кілька днів відчув поліпшення.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Теж хочу відзначити роботу Руслана Григоровича. Після довгих пошуків і консультацій вибрав його і жодного разу не пошкодував. Дуже грамотний фахівець, завжди на зв'язку, відповідає на всі запитання.
|
|
| |
Helloom | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Оперувався у Руслана Григоровича і можу з упевненістю сказати, що він один із найкращих в Одесі. Безпека і якість на найвищому рівні. Плюс до цього, у нього просто золоті руки!
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Усім привіт! А як можна записатися на консультацію до Руслана Григоровича?
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок, 3, у першому хірургічному відділенні. Також його можна знайти в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його особистий телефон: 380951642976.
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Операція у Руслана Григоровича пройшла бездоганно. Він професіонал своєї справи, і результат перевершив усі очікування. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Оперувалася у Руслана Григоровича, і можу сказати, що він справжній майстер своєї справи. Операція була проведена якісно, жодних ускладнень. Дуже вдячна йому!
|
|
| |
Березін | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звертався до Руслана Григоровича для операції. Зробив усе на найвищому рівні, справжній професіонал. Дуже радий, що обрав його!
|
|
| |