Відеогастроскопія в Одесі ціна
|
|
Патрісія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеогастроскопія в Одесі ціна
Вітаю форумчан цього сайту! Може з вас хтось проходив обстеження відеогастроскопія і зможе мені підказати, який лікар в Одесі це дослідження робить краще за всіх?
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Робила в ОН клініці процедуру начебто провели добре, більш-менш терпимо, але ось стару виразку не помітили. Виникли сумніви в достатньому рівні професіоналізму лікарів цієї клініки.
|
|
| |
Зигмунд1986 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згоден, в ОН клініці роблять не дуже добре, мені довелося переробляти за наполяганням мого гастроентеролога, який направив мене до Леніка Руслана Григоровича. Дуже переживав, процедура не з приємних, але треба віддати належне - лікар швидко впорався, був мінімальний дискомфорт і хороші дослідження. Рекомендую!
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я робила в Grand Marine, було страшенно боляче, лікар поводився грубо, наче я щодня проходжу цю жахливу процедуру і знаю, як поводитися. У мене сльози аж текли під час цих тортур. Не раджу!
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я також спостерігалася у Руслана Григоровича Леніка. Я дуже оцінила його професіоналізм, доброзичливість і чуйне ставлення до пацієнтів. Я була дуже вражена його роботою. Якби всі лікарі були такими, як Р. Г. Ленік, то консультація і лікування були б набагато простішими і менш дискомфортними для пацієнта.
|
|
| |
Еліонора | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж зверталася з процедурою відеогастроскопії до Леніка Р.Г. І можу сказати: зробив дуже добре, уважно подивився, і на моніторі показав, і все розповів. Раджу цього лікаря.
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я теж звернувся до Леніка Руслана Григоровича за рекомендацією колеги. Дійсно, професіонал своєї справи!
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Гастроентеролог направив на відеогастроскопію. Робила вперше в житті. Чула про процедуру, трохи хвилювалася. Завдяки Руслану Григоровичу пройшло все чудово. Швидко. Мінімум дискомфорту
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Не вперше роблю відеогастроскопію. Можу порівняти. Ленік Р.Г. розумний лікар і всі процедури зробив акуратно.
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Форумчани, можна дізнатися, де приймає ендоскопіст Ленік Р.Г.?
|
|
| |
Еліонора | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Руслан Григорович приймає у Валиховський провулок 3 у першому хірургічному відділенні та в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я хотів би записатися до Леніка Руслана Григоровича. Можна дізнатися його контактний номер?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Звичайно, ось номер телефону Леніка Руслана Григоровича: +380951642976.
|
|
| |