Відеогастроскопія в Одесі відгуки
|
|
Октавія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеогастроскопія в Одесі відгуки
Порекомендуйте мені грамотного лікаря з проведення відеогастроскопії в Одесі? Хочеться почути відгуки від людей, які вже проходили цю процедуру і залишилися задоволені.
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені здається, що в Одрексі проводять процедуру відеогастроскопії жахливо. Дуже боляче, і пояснення від лікаря були незрозумілими. Не раджу!
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Погоджуся, досвід в Одрексі був жахливим.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Після відеогастроскопії в клініці Арніка в мене були серйозні проблеми. Настільки, що втратила свідомість. Більше не піду туди і вам не раджу.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Турбував шлунок, гастроентеролог сказав зробити відеогастроскопію. Довго думала, якого лікаря обрати. Порадили Леніка Р.Г! І я залишилася задоволена вибором. Чудовий, чуйний, професіонал своєї справи! Вдячна йому за підтримку до, під час і після процедури. Прекрасний лікар!
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Робила в обласній лікарні, але не вийшло зробити це обстеження, видно лікарі не кваліфіковані. Шалено розчарована.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Доводилося кілька разів робити відеогастроскопію в різних лікарів, і тільки в Руслана Григоровича це обстеження пройшло з мінімальними неприємними моментами. Відмінний лікар, фахівець. Дуже доброзичливий, уважний.
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Зверталася до лікаря Леніка з процедурою відеогастроскопії. Лікар чудовий! Уважний, ввічливий, знає свою справу. Процедура пройшла ідеально. У лікаря просто золоті руки. Усім рекомендую Леніка Руслана Григоровича.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Під керівництвом Леніка Р.Г. не страшно робити ніякі процедури. Усе зробив ідеально. Дохідливо все розповів. Раджу!
|
|
| |
Октавія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дякую за рекомендації. Можна дізнатися номер телефону Леніка Руслана Григоровича.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Звичайно, ось номер телефону Леніка Руслана Григоровича: +380951642976.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Це була найакуратніша і безболісна відеогастроскопія! Ленік Р.Г. - професіонал своєї справи! Все пройшло швидко. Дуже ввічливий і уважний.
|
|
| |
Октавія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за номер телефону. Збираюся записатися до Леніка Руслана Григоровича.
|
|
| |