Відеодуоденоскопія в Одесі
|
|
Багдана | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеодуоденоскопія в Одесі
Здраствуйте, відвідувачі сайту .Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, де краще пройти відеодуоденоскопію і якого лікаря порекомендуєте?
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У мене був огидний досвід в Інто-Сані. Боляче, пояснення ніякі, результат незадовільний. Відчула себе не як пацієнт, а як клієнт, з якого потрібно здерти гроші.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я робив це в Медеї. Тричі мені намагалися засунути апарат у горло, до того ж на половині шляху його діставали і починали на мене кричати, що я щось не так роблю (водночас перед процедурою ніхто не повідомив, як саме треба поводитися). Третього разу лікарка психанула остаточно і сказала: йдіть геть! Я, звісно, розумію, що мій випадок не найпростіший, але хіба з усіма пацієнтами легко?! Сама по собі процедура нестандартна і ти не можеш бути до неї готовим, тому що не робиш її щодня! У підсумку горло роздерте все і результату немає!
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я рекомендую Леніка Р.Г. Лікар дуже грамотний і уважний, після процедури розповів про все докладно.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моє перше дослідження було настільки сумним, що в мене залишився страх цієї процедури. Мені порадили Леніка Р.Г., як бога ендоскопії. І він виправдав ці слова. Просто процедура пройшла настільки комфортно, що я тепер абсолютно не боюся прийти ще раз на відеодуоденоскопію.
|
|
| |
веронія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Проходив відеодуоденоскопію у Руслана Григоровича Леніка, склалося враження, що лікар - чудовий фахівець... Уся процедура пройшла чітко, психологічно комфортно і доброзичливо (що погодьтеся - важливо). Рекомендую без застережень!
|
|
| |
Ельдар | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| І в мене була проведена процедура відеодуоденоскопії Леніком Р.Г. Лікар від Бога! Перед обстеженням дано чіткі рекомендації, як поводитися під час процедури. Лікар постійно заспокоював, підбадьорював. Усе пройшло швидко і безболісно. Рекомендую Руслана Григоровича на 100%.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Ендоскопіст Ленік Р.Г. - професіонал своєї справи. Дав вичерпну консультацію і провів ендоскопічне обстеження якісно і дбайливо. Я відчувала себе в надійних руках і була приємно здивована його уважним ставленням до кожного пацієнта. Рекомендую цього лікаря всім, хто шукає кваліфікованого фахівця в галузі ендоскопії.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Робила "приємну" процедуру - відеодуоденоскопію. Лікар Ленік Руслан Григорович провів її максимально акуратно, що знизило хворобливі відчуття. Робила не вперше, є з чим порівняти.
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А де можна знайти контактні дані Леніка Руслана Григоровича? Потрібно записатися.
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підтримую питання, поділіться, будь ласка, контактами Леніка.
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ось номер телефону Руслана Григоровича: +380951642976. Він приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, і на вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Avaz | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| За вашою рекомендацією записався до Леніка Р.Г. - дуже уважний, тактовний, відмінно пояснює, дослідження проводить безболісно, просто чудово! Дякую, чату!
|
|
| |