Відеодуоденоскопія в Одесі ціна
|
|
Амірам0276 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеодуоденоскопія в Одесі ціна
Доброго дня! Збираюся пройти відеодуоденоскопію і хотів би дізнатися, де краще це зробити і чи є якийсь лікар, якого ви могли б порекомендувати?
|
|
| |
Anwar | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робив в Одрексі, але результат викликає великі сумніви. Просто грубо, без попередньої бесіди і підготовки вставили зонд, прокрутили і витягли. Я просто в шоці від такого ставлення. Таке дороге в плані цін місце, а серед лікарів такі люди. Я вважаю, що наше здоров'я - це інтимна сфера для кожного, і вона вимагає делікатного і розуміючого ставлення, а зневажливе і неакуратне травмує і розчаровує.
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 3 |
Сержант
| В Інто-Сані було жахливо боляче, і я не почула нормальних пояснень. Процедура сама по собі не з приємних, але у виконанні лікарів цієї клініки - тортури і жах!
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Підтверджую, що в Одрексі все було жахливо! Процедура була зроблена дуже грубо і дуже боляче. Єдиний позитивний момент, якщо можна так про це сказати, все закінчилося хвилин за 5. Нікому не рекомендую. І це робилося на платній основі.
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 5 |
Сержант
| А я зверталася до Леніка Р.Г. - чудовий лікар-ендоскопіст! Усе пройшло чудово, швидко, чітко, з душею й увагою. Якщо доведеться ще раз, знаю до кого звернутися.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Сказати, що я дуже задоволена - це нічого не сказати! Величезна подяка чудовому лікарю Леніку Р.Г. Вдруге проходила відеодуоденоскопію саме у Руслана Григоровича. У лікаря золоті руки і дуже добре серце! Не відчула жодного болю, мінімум дискомфорту.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я теж звернулася до Леніка Руслана за рекомендацією. Процедуру погано переношу, але лікар зумів заспокоїти і розповісти, як правильно дихати. Дуже вдячна йому за увагу та турботу.
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дослідження проведено на високому професійному рівні! Протягом усього дослідження лікар Ленік Р.Г. всіляко підтримував, підказував як правильно поводитися. Дослідження пройшло дуже швидко, безболісно. Дуже кваліфікований лікар, налаштовує пацієнта виключно на позитив! Головне - виконувати всі рекомендації лікаря під час проведення дослідження і все буде чудово!
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| А можна дізнатися номер телефону Леніка Руслана Григоровича і де він працює?
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Звичайно! Ленік Руслан приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, і на вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Будь ласка, залиште його телефон.
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звісно, ось номер: +380951642976.
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Теж робив у Леника Руслана. Процедура не з приємних, але лікар справжній професіонал, дуже грамотний і уважний.
|
|
| |