Відеоколоноскопія Одеса ціна
|
|
Hatalahbek | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеоколоноскопія Одеса ціна
Доброго дня, шановні форумчани! Підкажіть, будь ласка, де краще пройти відеоколоноскопію і чи можете порекомендувати хорошого лікаря? Дуже важливо для мене вибрати надійне місце і досвідченого фахівця.
|
|
| |
Barchop | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я, на жаль, проходив відеоколоноскопію в клініці "Арніка". Досвід цієї діагностики залишив бажати кращого: процедуру проводили грубо, лікар був некомпетентний і навіть непристойно хамили. Після цієї процедури всередині все болить, це був кошмар. Не рекомендую!
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтверджую, в "Арніці" було страшенно боляче, і процедуру не вдалося навіть закінчити. Просто жах!
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Погоджуся, і в "Одрексі", і в "Арніці" процедуру провели жахливо боляче і з огидним ставленням. Не рекомендую звертатися туди.
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я завжди звертаюся до лікаря Леніка Р.Г. Він чудовий лікар-ендоскопіст, проходив у нього відеоколоноскопію не раз, і якість послуг мене завжди влаштовувала. Якщо вам потрібно провести це обстеження звертайтеся саме до нього.
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу підтвердити рекомендацію про Леніка Руслана. Перший раз звернулася до нього за рекомендацією і залишилася дуже задоволена. Процедура пройшла добре, лікар дуже уважний і професійний.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене був величезний страх перед цією процедурою, але завдяки лікарю Леніку все пройшло добре. Рекомендую його!
|
|
| |
Еузебіо | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підтверджую, проходив у Леніка Руслана за рекомендацією друзів. Дуже задоволений професіоналізмом і увагою до пацієнтів.
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Згоден з попередніми відгуками, Ленік Руслан - справжній професіонал. Рекомендую!
|
|
| |
Heraclius | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Теж робив відеоколоноскопію у Леника Руслана. Процедура не найприємніша, але лікар робить усе можливе, щоб полегшити її для пацієнта.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть, будь ласка, номер телефону Леніка Руслана Григоровича і де він веде прийом?
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ленік Руслан приймає на Валиховський провулок, 3, перше хірургічне відділення і на вул. Малиновського, 61, МКЛ №10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Можна залишити телефон Леніка Руслана Григоровича?
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Звичайно, ось номер: +380951642976. Звертайтеся!
|
|
| |