Відеобронхоскопія в Одесі
|
|
Ельміра | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відеобронхоскопія в Одесі
Привіт, друзі! Поділіться досвідом, де краще пройти відеобронхоскопію і чи є якийсь лікар, якого ви б порекомендували?
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Досвід проведення відеобронхоскопії у мене великий, проходила цю процедуру багато разів, можу порівняти. Русланом Григоровичем відеобронхоскопія проведена на найвищому рівні, всі рухи чітко вивірені, тому процедуру проведено швидко, легко, при цьому все ретельно оглянуто. Я потрапила до нього випадково, наступного разу буду проходити тільки в нього і вам рекомендую.
|
|
| |
Крючков | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Була проведена відеобронхоскопія вшосте. Була до жаху залякана, оскільки попередні 5 разів були просто тортурами. Руслан Григорович провів цю процедуру настільки якісно і професійно, що моє уявлення змінилося - її можна проходити і без наркозу, якщо її робить такий чудовий фахівець! Хочеться, щоб у нас було побільше таких лікарів, яким не страшно довірити своє життя!
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж ходив до Леніка Руслана за рекомендацією. Процедура не легка для мене, але лікар уміло заспокоював, контролював процес. Дуже вдячна за його увагу та професіоналізм.
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Чудовий лікар. Робила в нього відеобронхоскопію вперше в житті. Процедура неприємна, але проведена на вищому пілотажі.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Усе було просто супер, швидко процедура пройшла, потім усе дуже зрозуміло пояснив. Найкращий фахівець!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже боялася проходити відеобронхоскопію, але завдяки Леніку Р.Г. все пройшло швидко і легко! Також після процедури детально розібрав і пояснив висновок. Рекомендую!
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вважаю найкращим ендоскопістом вважаю Леніка Р.Г! Самим чудовим і людяним лікарем з великої літери! Всі б лікарі були такими!
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Усім рекомендую Леніка Р.Г. - це фахівець найвищої кваліфікації. Хто проходив у нього обстеження погодяться зі мною. Дуже акуратно і швидко проходить процедура. Після обстеження все докладно і дохідливо розповість. Про такого лікаря можна сказати - Лікар від Бога.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| А можна номер телефону Леніка Руслана Григоровича і місце його роботи?
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підтримую питання, залиште, будь ласка, контактні дані.
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Звичайно, ось номер телефону Руслана Григоровича: +380951642976. Він приймає на Валиховському провулку 3, перше хірургічне відділення, і на вул. Малиновського 61, у МКЛ № 10, відділенні ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за контакти! Обов'язково звернуся до нього.
|
|
| |