ЕРХПГ Одеса відгуки
|
|
Olesya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЕРХПГ Одеса відгуки
Доброго дня, шановні форумчани, може хтось підкаже хорошого лікаря, який проводить Ендоскопічну Ретроградну Холангіопанкреатографію (ЕРХПГ)? Дуже хочеться знайти досвідченого фахівця.
|
|
| |
крейзі | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочу порекомендувати Леніка Руслана Григоровича. Дуже хороший фахівець, особливо якщо йдеться про проведення ЕРХПГ. Якщо вам страшно, звертайтеся саме до нього.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Приєднуюся до рекомендації Леніка Руслана Григоровича. Уже кілька разів зверталася до нього для проведення ЕРХПГ, і результати завжди радують.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я також робив ЕРХПГ у Руслана Григоровича і залишився дуже задоволений. Лікар провів усе обережно та професійно. Рекомендую його всім!
|
|
| |
Єрма | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ленік - доброзичливий і уважний лікар. Сама процедура пройшла спокійно і безболісно порівняно з моїм минулим досвідом. Разом із цим оглядав усе ретельно. Маніпуляції проводились лікарем вкрай акуратно, під час процедури лікар все коментував і заспокоював словами, що, я вважаю, теж важливо. Після також усе зрозуміло і доступно пояснив особисто.
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 6 |
Майор
| Моя процедура ЕРХПГ у Руслана Григоровича пройшла без проблем. Він дуже уважний до деталей і пояснює кожен крок. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Avdeev | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Робила ЕРХПГ у Леніка Руслана Григоровича. Сама по собі процедура не з приємних, але завдяки чуйному, уважному ставленню лікаря до пацієнтів, все пройшло чудово. Він вміє підтримати людину в скрутну хвилину, підбадьорити і знайти хороші слова.
|
|
| |
Бєлікова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені обстеження проводив Ленік Р.Г. Я вважаю, що мені дуже пощастило з лікарем. Це дуже уважний, акуратний фахівець. Неприємно було тільки "на поворотах", перед якими лікар попереджав заздалегідь, що треба буде потерпіти. Загалом усе пройшло добре. Лікар усе розповідав і показував на моніторі.
|
|
| |
Агнія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| ЕРХПГ - сумнівне задоволення, але цей лікар доклав максимум зусиль, щоб процедура була легкою і безболісною. Лікар із великої літери.
|
|
| |
Вардан | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Де приймає Руслан Григорович?
|
|
| |
Єрма | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3 у перше хірургічне відділення і в МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Будь ласка, поділіться контактним телефоном Леніка Руслана Григоровича.
|
|
| |
Avdeev | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ось номер телефону Леніка Руслана Григоровича +380951642976.
|
|
| |