ЕРХПГ в Одесі відгуки
|
|
Savva | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЕРХПГ в Одесі відгуки
Привіт, форумчани! Нещодавно мені порекомендували пройти ЕРХПГ, але не знаю, куди звернутися і якого лікаря вибрати. Поділіться досвідом, будь ласка!
|
|
| |
Іллінський | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я робила ЕРХПГ в Інто-Сані. Дуже погано. Процедура була проведена грубо і кваліфіковано. Після цього все всередині болить. У мене не перший досвід, і порівняти є з чим. Не раджу туди звертатися.
|
|
| |
Губанов | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я завжди звертаюся до Леніка Р.Г. Він чудовий лікар-ендоскопіст, робив мені ЕРХПГ не раз, і я дуже задоволена якістю його послуг. Якщо знову знадобиться, знаю, до кого звернутися і вам раджу.
|
|
| |
Аеліта | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лікар супер! Високий професіонал! Душевний! Уважний! І з почуттям гумору! Раджу всім, хто панікує перед ЕРХПГ! Сама буду тепер ходити виключно до нього.
|
|
| |
Виноградов | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Вперше робила ЕРХПГ, дуже боялася, оскільки всі навколо говорили, що процедура неприємна. Виявилося все не так, процедура пройшла відмінно, завдяки професіоналізму лікаря Леніка Р.Г.
|
|
| |
Святослав1998 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Руслан Григорович проводив мені ЕРХПГ - те ще задоволення, але в його професійних руках усе пройшло швидко, легко і якнайкраще! Весь час заспокоював, підтримував. Якщо раптом ще раз доведеться це проходити, то обов'язково звернуся до нього!
|
|
| |
Єфімов | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ендоскопіст Ленік Р.Г. - лікар від бога. Небайдужий, дуже уважний, а головне - чудовий фахівець своєї справи. Йшла на (ЕРХПГ) дуже боялася. Мала невдалий досвід раніше, робила в іншого фахівця. Сказати, що було дуже боляче, це нічого не сказати. А тут пройшло все дуже добре, безболісно. Побільше б таких спеціалістів.
|
|
| |
Єрмак | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася до Леніка Руслана за рекомендацією і була приємно здивована. Він дуже уважний, доброзичливий і майстер своєї справи. Усе пройшло спокійно, швидко і безболісно.
|
|
| |
Ільнур | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Теж звертався до Леніка Руслана за рекомендацією друзів. Процедура не найприємніша, але він проводить її акуратно і безболісно.
|
|
| |
Денисов | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А можна дізнатися контактний номер лікаря Леніка Руслана Григоровича і де він приймає?
|
|
| |
Ісидор1999 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Прошу поділитися контактним телефоном.
|
|
| |
Святослав1998 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звичайно! Доктор Ленік приймає за адресами: Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, і вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його контактний номер: +380951642976.
|
|
| |
valentine21 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я також обрав Леніка Руслана за рекомендацією. Дуже хороший фахівець, завжди пояснить і підтримає.
|
|
| |