Ендоскопічне видалення поліпів товстої кишки Одеса
|
|
Милослав | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендоскопічне видалення поліпів товстої кишки Одеса
Привіт, форумчани! У когось є досвід ендоскопічного видалення поліпів товстої кишки? Можете порекомендувати хорошого лікаря?
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я робив у Леника Руслана Григоровича в клініці на Валиховському провулку 3. Дуже задоволений результатом операції, все пройшло гладко і благополучно.
|
|
| |
Lawrence | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж чув про Руслана Григоровича, кажуть, що він досвідчений фахівець. Планую звернутися до нього на консультацію.
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я довго зволікав із цією процедурою, побоюючись можливих ускладнень. Але в підсумку зважився, і не пошкодував. Ленік Р.Г. професійно провів операцію, все докладно пояснив і дав рекомендації щодо подальшого відновлення.
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ендоскопічне видалення поліпів товстої кишки - це, безумовно, неприємна процедура, але, завдяки Руслану Григоровичу Леніку, я відчув себе в надійних руках. Операція пройшла успішно, і я вдячний за турботу.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже боявся цієї процедури, але вона виявилася набагато менш страшною, ніж уявлялося. Руслан Григорович створив комфортну атмосферу і професійно провів операцію. Тепер почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Voronin09 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Видалення поліпів товстої кишки - не найприємніше заняття, але завдяки Леніку Р.Г. і його команді, процедура пройшла гладко і безболісно. Дуже вдячний і рекомендую.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Процедура ендоскопічного видалення поліпів товстої кишки пройшла без будь-яких ускладнень. Руслан Григорович був дуже уважний і професійний, що допомогло мені почуватися впевнено і спокійно. Настійно рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Завдяки досвідченому лікарю Леніку Р.Г. і сучасному обладнанню процедура пройшла дуже гладко і безболісно. Дуже задоволений якістю медичного обслуговування і рекомендую цього фахівця всім, хто зіткнувся з подібною проблемою.
|
|
| |
Xxxten | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А можна дізнатися номер телефону Леніка Руслана?
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Номер телефону Леніка Руслана Григоровича: +380951642976.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Підкажіть, де приймає Руслан Григорович?
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ленік Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, а також на вул. Малиновського 61, у МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |