Ендоскопічне встановлення балона в шлунок Одеса
|
|
Леда | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендоскопічне встановлення балона в шлунок Одеса
Здрастуйте, шановні форумчани! Хочу дізнатися, хто-небудь із вас проходив процедуру встановлення балона в шлунок ендоскопічно? Цікаво, які ваші враження від цього методу схуднення? Можете порекомендувати хорошого лікаря для цієї операції?
|
|
| |
Кирьяна | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Після довгих мук з дієтами і тренуваннями я вирішила поставити балон у шлунок для схуднення і за рекомендацією знайомих звернутися до лікаря Леніка Р.Г. Це єдиний метод, який допоміг мені домогтися значного зниження ваги без виснажливих зусиль. Тепер я почуваюся впевнено і сповнена енергії, завдяки цьому чудодійному способу.
|
|
| |
Міра20 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| І я проходила цю процедуру у лікаря Леніка Руслана Григоровича. Установка пройшла безболісно завдяки наркозу. Через кілька днів після операції я вже повернулася до звичайного життя.
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| За перші кілька місяців я скинула близько 10 кг, оскільки їла дрібними порціями і часто. Тепер уже не відчуваю балон, але їм також малими порціями. Вважаю, що моя мета і встановлений балон досягли свого результату.
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я також пройшла процедуру встановлення балона. Скинула близько 12 кг за перші місяці. Зараз харчуюся різноманітно, але маленькими порціями. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підкажіть, будь ласка, контактний номер лікаря Леніка Руслана Григоровича і місце його прийому?
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ленік Р.Г. приймає за адресами: Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, і вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Міра20 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Залишу тут номер телефону Руслана Григоровича: +380951642976. Звертайтеся.
|
|
| |
Психея | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мій досвід з балоном теж успішний. Скинула вагу, одяг став підходити, радію результату.
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Встановлення балона в шлунок у лікаря Леніка Р.Г. - це був справжній порятунок для мене. З самого початку процедури я відчула турботу і професіоналізм медичного персоналу. Зараз, через кілька місяців після операції, я почуваюся легше і впевненіше. Завдяки цьому методу я не тільки схудла, а й навчилася нового способу життя, який приносить мені радість і задоволення.
|
|
| |
Раймондаа | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можу з упевненістю сказати, що встановлення балона в шлунок у Леніка Р.Г. - це найкраще рішення, яке я могла зробити для свого здоров'я і зовнішності. З перших днів після процедури я відчула позитивні зміни: зменшився апетит, почався активний процес зниження ваги. Зараз мій зовнішній вигляд і самопочуття просто прекрасні, і все завдяки цьому чарівному методу.
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Хочу подякувати всім за цінні відгуки та рекомендації. Ви допомогли мені прийняти рішення!
|
|
| |
Леда | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за обмін досвідом і підтримку!
|
|
| |