Ендоскопічне встановлення балона в шлунок Одеса ціна
|
|
Амелія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендоскопічне встановлення балона в шлунок Одеса ціна
Друзі, розкажіть, хто стикався зі встановленням внутрішньошлункового балона? Які результати? До кого рекомендуєте звернутися для встановлення балона?
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом встановлення внутрішньошлункового балона. Мене оперував доктор Ленік Руслан Григорович. Процедура пройшла безболісно. Дуже задоволена результатом! За тиждень мені вдалося скинути 2 кг, щоправда харчуюся часто і маленькими порціями.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я теж пройшла установку балона у лікаря Леніка Р.Г. Була приємно здивована відсутністю дискомфорту. Зараз харчуюся правильно і не відчуваю голоду. Рекомендую!
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Минуло кілька місяців після встановлення балона. Скинула 9 кг. Тепер почуваюся чудово і по-новому ставлюся до їжі. Дуже задоволена результатом і процедурою у Леніка Р.Г!
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Теж хочу поділитися своїм досвідом: встановлення балона виправдало всі мої очікування. Нарешті скинула свої ненависні кілограми і зараз уже й не відчуваю його. Рекомендую звернутися до лікаря Леніка Р.Г.!
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Приєднуюся до тих, хто вже пройшов через установку балона в Леніка Р.Г. Самопочуття чудове, результат радує. Рекомендую!
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Встановила балон у Леніка Р.Г. і абсолютно задоволена. Харчуюся різноманітною їжею, не відчуваю голоду. Рекомендую всім, хто хоче схуднути без стресу!
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| І я поділюся своїм досвідом після встановлення балона. Скинув 10 кг, і це при тому, що я не відчуваю голоду. Дуже задоволена результатом і рекомендую звернутися до Леніка Р.Г!
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Встановила балон у Леніка Р.Г. і скинула вагу. Тепер одяг сидить ідеально! Раджу!
|
|
| |
Іриза | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна зв'язатися з Леніком Р.Г?
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ось контактний номер Леніка Руслана Григоровича: +380951642976. Звертайтеся сміливо!
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую всім за цінні відгуки та інформацію! Дуже корисно і цікаво читати про досвід інших людей.
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за обговорення! Сподіваюся, що інформація була корисною для тих, хто замислюється про встановлення внутрішньошлункового балона.
|
|
| |