Ендоскопічне встановлення балона в шлунок в Одесі ціна
|
|
Асель | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендоскопічне встановлення балона в шлунок в Одесі ціна
Привіт, дорогі форумчани! Хто-небудь проводив ендоскопічне встановлення балона в шлунок для схуднення? Хотілося б почути ваші відгуки. Які враження? І, звичайно ж, якого фахівця ви можете порекомендувати для цієї процедури?
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом встановлення внутрішньошлункового балона. Звернулася до Леніка Руслана Григоровича і ось уже два місяці минуло - мінус 15 кг! Я в шоці від результатів. Рекомендую!
|
|
| |
Авая | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Також приєднуюся до тих, хто розповідає про свій досвід із балоном. Згодна, перші місяці - це диво, але потім стає легше. Дуже задоволена результатом і вдячна Леніку Р.Г. за його роботу!
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Можу теж підтвердити, що встановлення балона дійсно допомагає знизити вагу. Зараз почуваюся чудово, і це завдяки малим порціям їжі. Рекомендую!
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Теж хотіла б висловити подяку Леніку Р.Г. за його професіоналізм і порадити його вам. Встановлення балона повністю виправдало мої очікування. Раджу!
|
|
| |
Гайша | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене після встановлення балона дискомфорту немає, їм подрібнену їжу і почуваюся чудово. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Гарне | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом - мінус 10 кг після встановлення балона у Леніка Р.Г. Рекомендую!
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я теж звернулася до Леніка Р.Г. і щаслива як слон! Жодного дискомфорту, харчуюся подрібненою їжею і не відчуваю голоду. Рекомендую!
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| У мене теж хороший результат після встановлення балона. Мінус 10 кг і радість від повернення в старі речі. Рекомендую!
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можу підтвердити, що балон допомагає не тільки з вагою, а й з об'ємами. Тепер мій одяг знову підходить, і я дуже рада. Рекомендую!
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, номер телефону Леніка Руслана Григоровича і його місце розташування для консультації.
|
|
| |
Гарне | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ленік Руслан Григорович приймає на Валиховський провулок 3, перше хірургічне відділення, а також на вул. Малиновського 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. Його контактний телефон +380951642976.
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Велике спасибі всім за рекомендації! Обов'язково звернуся до Леніка Руслана Григоровича.
|
|
| |