Ендоскопічна установка балона в шлунок в Одесі відгуки
|
|
Дженні | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендоскопічне встановлення балона в шлунок в Одесі відгуки
Здрастуйте, шановні форумчани! Цікавить, чи хтось із вас проходив ендоскопічне встановлення балона в шлунок для схуднення? Хотілося б почути відгуки про результат і рекомендації щодо вибору лікаря для цієї процедури. Дякую!
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привіт, усім! Хочу поділитися своїм досвідом встановлення внутрішньошлункового балона. Проводив процедуру доктор Ленік Руслан Григорович. Результат - мінус 15 кг за 2 місяці! Їм із задоволенням і без обмежень. Дуже задоволений, рекомендую!
|
|
| |
Жакі | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж звернулася до лікаря Леніка Руслана Григоровича для встановлення балона. Вага знизилася відмінно за перші кілька місяців. Зараз практично не відчуваю її, але зберігаю маленькі порції їжі. Вельми задоволена результатом і процесом, рекомендую!
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Також хочу висловити подяку лікарю Леніку Руслану Григоровичу за встановлення балона і порадити його. Перші місяці - чудовий результат, почуваюся чудово.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Підтверджую гарний результат установки балона у лікаря Леніка Руслана Григоровича. Рекомендую його професіоналізм і підхід до процедури!
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Друзі, у мене теж позитивний досвід зі встановленням балона у Леніка Руслана Григоровича. Немає дискомфорту, харчуюся дрібно нарізаною їжею, почуття голоду практично немає. Задоволений результатом!
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Також пройшов установку балона у Леніка Руслана Григоровича. Дуже задоволений і рекомендую всім, хто хоче скинути зайву вагу без зайвих проблем.
|
|
| |
Ярослава | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене теж успішний досвід зі встановленням балона у Леніка Руслана Григоровича. Мінус 10 кг і поліпшення фігури. Рекомендую!
|
|
| |
Леся1998 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Хочу підтвердити ефективність процедури встановлення балона у Леніка Руслана Григоровича. Результат перевершив очікування, дуже задоволений вибором лікаря.
|
|
| |
Богдана | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| І я з позитивним досвідом після встановлення балона в Леніка Руслана Григоровича. Рекомендую його професіоналізм та уважне ставлення до пацієнтів.
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можу підтвердити, що номер телефону лікаря Леника Руслана Григоровича +380951642976. Він приймає за двома адресами: Валиховський провулок, 3, перше хірургічне відділення і вул. Малиновського, 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії.
|
|
| |
Єлизавета | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Спасибі всім, хто порекомендував лікаря Леніка Руслана Григоровича. Дуже задоволена результатом і процесом встановлення балона.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Я просто в захваті від результатів після встановлення балона в шлунок у Леніка Р.Г! Це був мій останній шанс схуднути. Після кількох місяців я не тільки змінила свою фігуру, а й покращила своє самопочуття і настрій.
|
|
| |