| Ендоскопічна установка балона в шлунок в Одесі відгуки | 
|  | 
| 
| Дженні | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 113 Статус: Offline | Ендоскопічне встановлення балона в шлунок в Одесі відгуки 
 Здрастуйте, шановні форумчани! Цікавить, чи хтось із вас проходив ендоскопічне встановлення балона в шлунок для схуднення? Хотілося б почути відгуки про результат і рекомендації щодо вибору лікаря для цієї процедури. Дякую!
 |  |  |  |  | 
| 
| Джуді | Повідомлення # 2 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 109 Статус: Offline | Привіт, усім! Хочу поділитися своїм досвідом встановлення внутрішньошлункового балона. Проводив процедуру доктор Ленік Руслан Григорович. Результат - мінус 15 кг за 2 місяці! Їм із задоволенням і без обмежень. Дуже задоволений, рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
| Жакі | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 62 Статус: Offline | Я теж звернулася до лікаря Леніка Руслана Григоровича для встановлення балона. Вага знизилася відмінно за перші кілька місяців. Зараз практично не відчуваю її, але зберігаю маленькі порції їжі. Вельми задоволена результатом і процесом, рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
| Феня | Повідомлення # 4 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 129 Статус: Offline | Також хочу висловити подяку лікарю Леніку Руслану Григоровичу за встановлення балона і порадити його. Перші місяці - чудовий результат, почуваюся чудово. |  |  |  |  | 
| 
| Зарія | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 49 Статус: Offline | Підтверджую гарний результат установки балона у лікаря Леніка Руслана Григоровича. Рекомендую його професіоналізм і підхід до процедури! |  |  |  |  | 
| 
| Коллі | Повідомлення # 6 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 105 Статус: Offline | Друзі, у мене теж позитивний досвід зі встановленням балона у Леніка Руслана Григоровича. Немає дискомфорту, харчуюся дрібно нарізаною їжею, почуття голоду практично немає. Задоволений результатом! |  |  |  |  | 
| 
| Саїда | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 56 Статус: Offline | Також пройшов установку балона у Леніка Руслана Григоровича. Дуже задоволений і рекомендую всім, хто хоче скинути зайву вагу без зайвих проблем. |  |  |  |  | 
| 
| Ярослава | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 84 Статус: Offline | У мене теж успішний досвід зі встановленням балона у Леніка Руслана Григоровича. Мінус 10 кг і поліпшення фігури. Рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
| Леся1998 | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 47 Статус: Offline | Хочу підтвердити ефективність процедури встановлення балона у Леніка Руслана Григоровича. Результат перевершив очікування, дуже задоволений вибором лікаря. |  |  |  |  | 
| 
| Богдана | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 106 Статус: Offline | І я з позитивним досвідом після встановлення балона в Леніка Руслана Григоровича. Рекомендую його професіоналізм та уважне ставлення до пацієнтів. |  |  |  |  | 
| 
| Таїсія | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 114 Статус: Offline | Можу підтвердити, що номер телефону лікаря Леника Руслана Григоровича +380951642976. Він приймає за двома адресами: Валиховський провулок, 3, перше хірургічне відділення і вул. Малиновського, 61, МКЛ № 10, відділення ендоскопії та малоінвазивної хірургії. |  |  |  |  | 
| 
| Клавдія | Повідомлення # 12 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 130 Статус: Offline | Я просто в захваті від результатів після встановлення балона в шлунок у Леніка Р.Г! Це був мій останній шанс схуднути. Після кількох місяців я не тільки змінила свою фігуру, а й покращила своє самопочуття і настрій. |  |  |  |  |