Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Заработок в интернете » Робота на дому (Робота на дому)
Робота на дому
NastenaLucenko Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Люди хочуть працювати в затишній обстановці, вдома - ось чому вони відгукуються на оголошення. Найсумніше полягає в тому, що вони і справді ГОТОВІ ПРАЦЮВАТИ, але роботу їм ніколи не надають, оскільки подібних "роботодавців" хвилює лише поповнення їхнього особистого рахунку.
ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ: НЕ існує справжніх вакансій "складача тексту" і "співробітників з обробки електронної пошти". Не будьте ошуканими! У цьому випадку Ви не будете жертвою недобросовісних "роботодавців", тому що ця робота аж ніяк не міфічна, а заробіток залежить тільки від Ваших зусиль.
Це - дійсно РЕАЛЬНИЙ заробіток в Інтернеті.
Дочитайте до кінця цю статтю, приділіть всього кілька хвилин, ВИ НІЧОГО НЕ ВТРАТИТЕ, читання ще нікому не зашкодило! Я Вас запевняю, ваше матеріальне становище різко покращиться, ЯКЩО ТІЛЬКИ ВИ ЦЬОГО ЗАХОЧЕТЕ!
Я пропоную Вам річ, до якої і сам ставився спочатку скептично. Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - ЦЕ СПРАВЖНЬО ПРАЦЮЄ. Розумію, з якою недовірою Ви це читаєте - але прошу, дочитайте статтю до кінця. ЧИТАЮЧИ ЦЕ, ВИ МОЖЕТЕ ЗМІНИТИ СВОЄ ЖИТТЯ, як я змінив СВОЄ! Натрапив я на це оголошення абсолютно випадково, коли шукав роботу для додаткового заробітку, знайшовши статтю, в якій йшлося про те, що МОЖЛИВО ЗРОБИТИ ПАРУ ТИСЯЧ ДОЛЛАРІВ ЗА ПАРУ ТИЖДЕНІВ, вклавши лише 21 ГРИВНЮ.
Я подумав, що це має бути черговою фішкою для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця і дізнатися, що за дурницю мені пропонують...
Далі там ішлося про те, що треба надіслати по 3 гривні на 7 Internet-гаманців системи "WebMoney", які нижче перелічено. Потім викреслити перший гаманець зі списку, тим самим змістивши список на один рядок вгору. У результаті чого сьомий рядок звільняється, куди Ви вписуєте номер свого Internet-гаманця. Потім Ви закидаєте дане повідомлення, але вже з ВАШИМИ ДАННИМИ на сьомому рядку, на 100 різних форумів - ЖОДНИХ ПРИМАНОК! Ну, я поміркував і подумав, що, в принципі, НІЧОГО НЕ ВТРАЧАЮ - окрім 21 гривні, гроші невеликі, АЛЕ В МЕНЯ З'ЯВЛЯЄТЬСЯ ШАНС! ЗАРОБИТИ. І цей шанс вартий ЦІЄЇ НЕБІЛЬШОЇ СУМИ, яку я, звичайно ж, можу собі дозволити. І я вирішив спробувати.
Встановив WebMoney Keeper Classic
http://download.webmoney,ru/wmk_ru.exe
і створив собі Інтернет-гаманець, перерахував усім учасникам акції по 3 гривні та почав розсилати ці оголошення на різні форуми і дошки оголошень. Протягом 4-х днів я зареєструвався на більш ніж 60 бізнес-форумах і безкоштовних дошках оголошень. Минув тиждень, заглянув у свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО! Надходжень ніяких немає взагалі! А різні учасники пишуть, що за тиждень заробили хто по 100, хто по 300 у.о.... Пиши пропало, подумав я, потрапив у черговий лохотрон, бажаючи заробити за пару тижнів тисячі доларів, наївний. Ну і кинув це заняття, так і не дославши своє оголошення до 100 форумів.
Ще через тиждень (заради цікавості) зазирнув у свій Інтернет-гаманець. Дивлюся, всього одне надходження - 3 гривні. Так, думаю, справа не варта уваги, випадковість. Ще через 2 тижні я все-таки знову відкрив свій Інтернет-гаманець, а в ньому вже близько 800 гривень. Звідки? Незрозуміла картина, але все одно за 1 місяць 800 гривень. Це дуже мало, як пишуть попередні учасники - вони за 1 місяць заробили 8000-9000 гривень. І раптом після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець почали надходити гроші ЩОДЕННО, ще за 2 тижні на моєму рахунку вже було понад 8000 гривень. Після цього я відправив свої оголошення ще більш ніж на 150 форумів. РЕЗУЛЬТАТ БУВ ПРИГОЛОМШЛИВИЙ.
Після всього 2,5 місяців, я заробив трохи більше 25000 гривень. І гроші йдуть щодня. Кожні кілька хвилин на мій рахунок у середньому надходить мін. по 10 гривень. І це все тільки за ціну в 21 гривню!!! Я був у дуже поганому економічному становищі і довго не міг знайти собі відповідну роботу, до того, як натрапив на цю статтю. Я не повірив, що це працює, поки не почав отримувати перекази з усієї країни... Я купив собі все, чого потребував... І це дуже доречно, погодьтеся!?
Моя робота тепер - це щодня по 2-3 години в Інтернеті і ВСЕ.
Тепер я розповім Вам, як це працює, і найголовніше чому.
Я Вам обіцяю, що якщо ви будете, В ТОЧНОСТІ, дотримуватися всіх нижче перерахованих інструкцій, то ви почнете отримувати НАБАГАТО БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ, ніж Ви думали. Погодьтеся, це просто! І ЦЕ АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛЬНО. І ВАШ ВКЛАД СОСТАВИВ УСЬОГО 21 гривню... ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ. ЦЕ ПРАЦЮЄ!
УВАГА!
ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ КІЛЬКА РАЗІВ! Дотримуйтесь інструкцій в ТОЧНОСТІ і ви залишитеся задоволені!!! ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1. Зареєструйтеся в системі WEBMONEY, яка знаходиться за адресою http://www.webmoney,ru Гарненько ознайомтеся з цією системою, як вона працює. Далі встановіть WebMoney Keeper Classichttp://download.webmoney,ru/wmk_ru.exe і створіть собі Інтернет-гаманець WMU-UAN і покладіть на свій рахунок 25гривень, (21 гривня для переказу по 3 гривні на 7 запропонованих інтернет-гаманців і кілька копійок - це комісія, за кожний переказ система знімає 0,8%, чесно кажучи, я поклав 30 гривень, але стільки не треба.). Як це можна зробити? Усі способи описані за адресою http://www.webmoney,ru/rus/addfunds/, особисто я поповнив рахунок у найближчому пункті поповнення. Обирайте той, який найзручніший для вас - і дійте!
2. Необхідно перевести по 3 гривні (0,8 % комісія за переказ) на 7 зазначених нижче Webmoney гаманців. Переказ здійснюється з вашого гаманця з програми WebMoney Keeper Classic. (Меню-Передати WebMoney... у вікні, що з'явилося, написати кому, вказати суму 3 гривні,
Важливо!
Під час кожного відправлення вказуйте в полі "Примітка платежу" таку фразу: "Внесіть мене до списку Webmoney-гаманців". Щоб отримувати дохід, необхідно надіслати на кожен із цих 7 гаманців по 3 гривні, інакше вас просто не буде внесено до системи мережевими модераторами Webmoney-гаманців і ви не зможете перевести в готівку дохід. Отже, надішліть по 3 гривні на кожен із таких гаманців:

1. U307191679108
2. U382785752757
3. U321393735218
4. U378294412112
5. U755651567134
6. U340124346363
7. U423972493761

ПОВТОРЮЮ: щоб отримувати дохід, необхідно відправити НА КОЖЕН із цих 7 гаманців по 3 гривні - інакше мережевими модераторами webmoney гаманців вас просто не буде включено до системи і ви не зможете перевести в готівку дохід.
Тепер УВАГА! Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістіть 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-й - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5-ий - на місце 4-го, 6-ий - на місце 5-го і 7-ий - на місце 6-го! А в 7-ий номер, який виявився порожнім, ВПИШІТЬ НОМЕР ВАШОГО ГРОШЕЛЬКА.
3. Розмістіть цю статтю на форумах, але НЕ МЕНШО, ЧИМ на 50-100 ФОРУМАХ і НОВОСТНИХ СТРІЧКАХ.
ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ - ЩО БІЛЬШЕ Ви розмістите, ТИМ ВИЩИМ БУДЕ ВАШ ДОХОД. І цей дохід буде НАПЕРЕДНО залежати від ВАС. Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід 25000 гривень - ЦЕ МІНІМУМ! протягом 2,5 місяців!
БІЛЬШЕ РОЗМІЩЕНЬ - БІЛЬШЕ ДОХОД (при тому в ГЕОМЕТРИЧНІЙ ПРОГРЕСІЇ).
ОТЖЕ - КОЛИ ВИ ДОСЯГНЕТЕ ПЕРШОЇ ПОЗИЦІЇ У СПИСКУ, ВИ МАТИМЕТЕ ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ ПРОСТО ЯК ТВОРЕЦЬ СПИСКУ! ЦЕ ЦІКАЄ всього 21 гривня. не велика сума в наш час і ГОЛОВНЕ - ЦЕ ПРАЦЮЄ! І ЦЕ ПРОСТО ЧУДОВО! Займіться цим зараз - не відкладаючи на завтра....!
ЧАС - ГРОШІ! Але попрацювати все ж таки доведеться.
Необхідно зацікавити людей. Для цього необхідно скористатися розсилкою, розміщенням оголошень на спеціалізованих сайтах про пошуки роботи, форумах, дошках оголошень.
Удачі Вам! Вона вже дійсно поруч! Дійте! Погано живуть ті, які все життя лише збираються жити!
ДАВАЙТЕ РИЗИКНЕМО! АДЖЕ ВИ НІЧОГО НЕ ВТРАЧАЄТЕ!
Корисна інформація як поширювати інформацію на форумах (дошках та ін. відповідних місцях)
1. відкриваємо пошуковик http://google.соm.ца/ http://yandex.ца/ http://rambler,ru/ http://www.aport,ru/http://www.yahoo.соm/
2. Пишемо в рядку пошуку фразу "форум віддалена робота" або "форум надомна робота", або "форум робота вдома", або "форум почати нову тему робота" і т. д. і т. п. (без лапок). Пошуковик знайде тисячі сторінок, посилання на які одразу приводять на МІЛЬЙОНИ нових тем форумів. І ще не лякайтеся, якщо раптом на тому сайті, куди Ви захотіли помістити своє оголошення, вже є не одне схоже. Це зайвий раз підтверджує те, що цей бізнес справді працює! Дуже дієвими є сайти про роботу www.job,ru, www.rabota,ru і т. п. сайти (розділи про вакансії).
3. Розберемося з Job,ru (найбільш відвідуваний сайт) - потрібно ввести дані. У полі "посада" - наприклад: "співробітник для віддаленої роботи вдома"; або "незалежний менеджер" тощо. - У полі "вік" - вкажіть "з 18 до 80". "Освіта та Досвід роботи" - пропустіть, (хоча в освіті раджу поставити "середня"). - "Заробітна плата" - "від $1000". - "Стать" - не має значення. - "Графік роботи" - "вільний" - "Зайнятість" - "будь-яка". - "Місто" - Ось поле "місто" НАЙВАЖЛИВІШЕ. Ви маєте вибрати всі міста одне за одним, почати з літери А, закінчити літерою Я. Ви повинні опублікувати (можна навіть однакові) оголошення для кожного міста. Найкраще, якщо Ви це зробите в один день, тоді наступного дня і протягом днів 5-6, Вам взагалі не доведеться розміщувати оголошення.
Навіщо це робиться. Це вже перевірено, коли людина шукає роботу і заходить на цей сайт, вона обирає посилання "пошук вакансій". Там можна обрати критерії пошуку. Зазвичай заповнюється поле "місто". А якщо Ви опублікуєте тільки, наприклад, для "Харкова", "Львова" і "Севастополя", то людина, скажімо, з міста Одеси ніколи не побачить Ваше оголошення.
Оголошення потрібно розмістити для КОЖНОГО МІСТА Окремо. (це легко для сайту Job,ru, потрібно поміняти тільки місто, все інше повторно вводити не потрібно).Це займе 1 - 2 години. Результат Ви побачите вже вранці. - "Текст оголошення" - (не більше 2000 символів) 2000 символів досить багато (порівняно з іншими сайтами). Тому й написати можна багато, але не потрібно! - "Контактна інформація" - "Ім'я" - Вводь своє ім'я або псевдонім - "Телефон" - телефон потрібно вказувати обов'язково. Я зазвичай ставлю "(000)00-00-00". - "E-mail" - ну це зрозуміло. - "Розміщення вакансії" - Розділ "Інші сфери діяльності" та "Інформаційні технології та Інтернет" - "Термін зберігання" - на всі "30 днів".
Якщо Ви ДІЙСНО хочете того доходу, який було описано вище, Вам потрібно в графі "Термін зберігання" ставити 3 (або 1) дні і раз на 3 (або 1) дні кидати оголошення НА ВСІ МІСТА ЗНОВО!
ВИГРАЄТЕ !!! Скажімо, зі 100 розміщень я отримаю тільки 5 відповідей (дуже низька цифра). Значить, я зароблю 15 гривень, перебуваючи на 7 позиції в списку. Тепер ці 5 людей роблять знову ж таки 100 розміщень з моїм гаманцем на 6 позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим 5 - це вже 75 гривень. Далі ці 25 людей роблять по 100 розміщень з моїм гаманцем на 5 сходинці і тільки 5 відповідають - мій дохід 375 гривень. Тепер ці 125 людей, розмістивши і отримавши тільки по 5 відповідей, дають мені 1 875 гривень. (я на 4 позиції). Далі в геометричній прогресії - ці 625 людей роблять щонайменше по 100 розміщень зі мною на 3 сходинці і тільки 5 людей відповідають кожному - це 9 375 гривень. Найцікавіше це те, що ці 3 125 людей зроблять ще по 100 розміщень, ну а якщо їм дадуть відповідь тільки 5 людей, то я вже отримую 46 875 гривень (я на 2 позиції). 1-й рядок порахуйте самі-я думаю, вам буде приємно.(ми рахували по мінімуму).Чим більше зробите реклами, тим більше буде дохід. І це все за початковий внесок у 21 гривню !!! Ви собі можете уявити, що тисячі людей з усього світу приєднуються до Інтернету і читають ці статті щодня. Так само як і ви зараз читаєте цю!!! Так що дійте!
Учасник нічого не заробляє тільки у 2 випадках:
1) якщо він нечесний;
2) якщо відправив цю статтю менш ніж на 30 форумів і чекає купу грошей.
ЩОБ ЗАРОБИТИ - ПОТРІБНО ПРАЦЮВАТИ!
Коротко як все влаштовано: УВАГА!!! Людина бере участь у системі тільки в тому разі, якщо вона внесена до списку WebMoney гаманців. Для цього необхідно зробити перерахування щонайменше 3 гривні на 7 гаманців, ОБОВ'ЯЗКОВО, вказавши в кожному з 7-ми гаманців у полі "Примітка платежу" таку фразу: "Внесіть мене до списку Webmoney-гаманців". Реєстр WebMoney гаманців веде мережевий модератор WebMoney , який, до речі, є одним зі співавторів цього проекту. В інших випадках гаманець може використовуватися просто як платіжний інструмент (наприклад, купівля холодильника, залізничних квитків тощо) і в проекті участі не бере. Коли людина починає "мудрувати": не посилати гроші, просто вписувати свої гаманці, кошти їй на рахунок не надходять.
Обдурити систему реєстрації списку WebMoney гаманців украй складно, та й невигідно. Кожен комп'ютер має ім'я. Кожна людина має паспортні дані. Тому під час встановлення гаманця фіксується ім'я комп'ютера і щоб обдурити систему, потрібно її зламати. Поміркуєте, чи варто це робити? У мережевого модератора є й інші способи виявлення нечесного учасника. Система зацікавлена в розвитку і процвітанні цього виду бізнесу, тому що має маленький, але % з кожного грошового переказу. Більше гаманців - більше перерахувань, значить система у виграші. Раджу Вам зберегти цей варіант статті і в off-line режимі поміркувати хоча б добу. Упевнений, коли доберетеся до суті, багато що стане вам зрозумілим, і ви зацікавитеся цією пропозицією. Успіху Вам! Він уже дійсно поруч!
 
vades1 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
Розлучення людей, фінансові піраміди і просто обдурювання у нас на форумі не підтримується адміністрацією! Тему закрито.
 
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Заработок в интернете » Робота на дому (Робота на дому)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: