Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Заработок в интернете » вигідний підробіток на дому (вигідний підробіток на дому)
вигідний підробіток на дому
mania Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня!
Я пропоную Вам річ, до якої і сама ставилася спочатку скептично.
Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - ЦЕ СПРАВЖНЬО ПРАЦЮЄ!!!
Натрапила я на це абсолютно випадково, коли шукала роботу для додаткового заробітку. Знайшовши статтю, в якій йшлося про те, що можна зробити СОТНІ ТИСЯЧ рублів всього
за ПАРУ ТИЖДЕНІВ при вкладенні всього 70 рублів' я подумала' що це має бути чергова фішка для лохів' але вирішила все-таки дочитати до кінця і дізнатися' що мені пропонують: там йшлося' що треба послати по 10 рублів на 7 Internet-гаманців' які нижче перераховані. Потім викреслити перший гаманець зі списку, тим самим змістивши список на одну сходинку вгору, внаслідок чого сьомий рядок звільняється, куди Ви вписуєте номер свого Internet-гаманця. Потім Ви закидаєте дане повідомлення' але вже з ВАШИМИ ДАННИМИ на сьомому рядку' на 200 різних форумів. Ніяких хитрощів. Ну, я поміркувала і подумала, що, в принципі, нічого не втрачаю, крім 70 рублів, і вирішила спробувати. Встановила Internet-гаманець, перерахувала всім учасникам акції по 10 руб. і почала розсилати ці оголошення по різних форумах і дошках оголошень. Протягом 3-х днів я зареєструвалася більш ніж у 100 бізнес-форумах і безкоштовних дошках оголошень. Минув тиждень' заглядаю у свій Internet-гаманець і' вгадайте що!!! Надходжень ніяких немає' взагалі. А різні учасники пишуть' що за тиждень заробили хто по 750 руб.' хто по 450 руб. Пиши-пропало' подумав я' потрапила в черговий лохотрон' бажаючи заробити за пару тижнів десятки тисяч рублів. Ну і кинула це заняття, так і не дославши своє оголошення до 200 форумів, 70 рублів збитку не вдарило по моєму бюджету. Ще через тиждень заглянув у свій Internet-гаманець' дивлюся' лише одне надходження 10 рублів. Так, гадаю, справа не варта, випадково знайшовся такий самий наївний, як і я... Ще за два тижні я все-таки знову відкрив свій Internet-гаманець, а в ньому вже близько 1300 руб. Звідки? Незрозуміла картина' але все одно 1300 руб. на дорозі не валяються' хоч це і мало' як пишуть попередні учасники вони за 1 місяць заробили десятки тисяч доларів. І раптом після одного місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець почали надходити гроші ЩОДЕН ДЕНЬ' ще через 2 тижні на моєму рахунку вже було близько 30 000 руб. Після цього я відправив свої оголошення ще більш ніж на 150 форумів.
Результат був приголомшливий! Після всього 2 місяців я отримав 152 000 руб. І гроші йдуть щодня, кожні 10 хвилин на мій рахунок надходить по 10-30 руб. Я був у дуже поганому економічному становищі і довго не міг знайти собі підходящу роботу до того, як натрапив на цю статтю. Я не повірив, що це працює, поки не почав отримувати перекази з усього світу. Моя робота тепер - це щодня по кілька годин в Інтернеті і ВСЕ!!! А заробіток такий' що ніяким начальникам і керівникам навіть не снився!!!

Тепер я розповім Вам як це працює і чому! Я Вам обіцяю, що якщо Ви будете в точності дотримуватися наведених нижче інструкцій, то ви почнете отримувати набагато більше грошей, ніж думаєте, не докладаючи до цього особливих зусиль. Погодьтеся' що це просто і абсолютно легально!!! Ваш внесок всього 70 рублів і дуже високі шанси збільшити свій добробут!
ВАЖЛИВО: це не обман і при цьому Ви нічим не ризикуєте, але це ПРАЦЮЄ! БЛАГОПОЛУЧЧЯ БУДЬ-ЯКОГО УЧАСНИКА ПРОЕКТУ
ЗАЛЕЖИТЬ ВІД БЛАГОПОЛУЧЧЯ КОЖНОГО ЙОГО УЧАСНИКА.
УВАГА!!! Прочитайте це кілька разів. Дотримуйтесь інструкцій в ТОЧНОСТІ і Ви непогано заробите протягом двох місяців!!! ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1. Зареєструйтеся в системі Яндекс.Деньги. гарненько ознайомтеся з даною системою' як вона
працює' виберіть оптимальний для себе варіант поповнення гаманця і внесіть 70 рублів 35 копійок (можна більше) на свій гаманець. Відразу виникає проблема внесення грошей на рахунок, найімовірніше, доведеться прогулятися в найближчий банк, особисто я поповнив через термінал оплати стільникового зв'язку, але повірте, один раз сходити для подальшого реального заробітку вартий! Взагалі все на сайті розписано і зрозуміло. Візьміть перший номер гаманця з нижченаведеного списку' відправте на нього 10 руб 5 коп.(5 копійок знімають за переказ)' вписавши цей номер у поле "Номер рахунку"; все' що Ви зробили - це створили послугу' і найголовніше - абсолютно легально. Ви просите законний сервіс' за який платите. Далі' починаючи з другого' за аналогією відправте по 10 руб 5 коп. на наступні 6 гаманців. І ще номер гаманців вводьте уважно' не припуститесь помилки. ОБОВ'ЯЗКОВО вписуйте в поле Контракт/призначення платежу: Будь ласка, внесіть мене в список Яndex гаманців
P.S. Раджу вводити номер гаманця вручну!!!

1) 41001527135822
2) 41001521149236
3) 41001852369425
4) 41001834871869
5) 410011057852931
6) 410011088463770
7) 410011964749823
ПОВТОРЮЮ' ЩОБ ОТРИМУВАТИ ДОХОДИ' НЕОБХІДНО ВІДПРАВИТИ НА КОЖЕН З ЦИХ 7 ГАМАНЦІВ ПО 10 РУБЛІВ 5 КОПІЙОК' ІНАКШЕ МЕРЕЖЕВИМИ МОДЕРАТОРАМИ (АДМІНІСТРАТОРАМИ) YANDEX ГАМАНЦІВ ВАС ПРОСТО НЕ БУДЕ ВКЛЮЧЕНО ДО ПРОЄКТУ І ВИ НЕ ЗМОЖЕТЕ
ПЕРЕВЕСТИ В ГОТІВКУ ДОХОДИ.
Тепер УВАГА!!! Після того, як Ви виконали крок 1, КРОК 2: напишіть свій подібний лист, можете скопіювати мій (можна у форматі txt або як Вам зручніше). У скопійованій статті викресліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістіть 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-й - на місце 2-го, 4-й - на місце 3-го, 5-й - на місце 4-го, 6-ий - на місце 5-го, 7-ий - на місце 6-го, а в 7-ий номер, який опинився порожнім, впишіть номер ВАШОГО гаманця!!!
3. Розмістіть цю статтю на не менше' ніж 200-300 форумах і новинних стрічках (News Groups). Запам'ятайте' чим більше Ви розмістите' тим вищим буде Ваш дохід' і цей дохід буде безпосередньо залежати від Вас. Коли будете розміщувати статтю, то не пишіть "Заробити легко мільйон", "Великі гроші за місяць" і т. п., краще написати "Потрібен менеджер, з/п 1000 $". Розміщення цієї статті на 200 форумах' навіть на найменш відвідуваних' гарантує Вам дохід 180 000 руб. - ЦЕ МІНІМУМ!!! Всього за 2 місяці!!! Більше розміщень - більше дохід (при тому в геометричній прогресії). ПАМ'ЯТАЙТЕ!!! Цей бізнес продовжує існувати і процвітати тільки завдяки АКТИВНОСТІ УЧАСНИКІВ. Отже, коли Ви досягнете першої позиції, Ви будете мати тисячі рублів просто ЯК СТВОРЕЦЬ СПИСКУ!!! Це коштує всього 70 рублів і зовсім неважкої роботи!!! Головне - це ПРАЦЮЄ!!! Але попрацювати все ж таки доведеться. Необхідно зацікавити людей. Для цього необхідно скористатися розсилкою. Розміщенням оголошень на спеціалізованих сайтах про пошуки роботи' форумах' дошках оголошень. А тут все у ВАШИХ руках' ДЕРЗАЙТЕ!!! Адже нічого' крім 70 рублів ви не втрачаєте!!!
 
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Заработок в интернете » вигідний підробіток на дому (вигідний підробіток на дому)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: