Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Заработок в интернете » Адвего - заробіток на спілкуванні (Адвего - заробіток на спілкуванні)
Адвего - заробіток на спілкуванні
Bourne Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
З 2009 року працюю на сайті - Адвего - Заробіток на спілкуванні, на ньому дуже багато найрізноманітніших замовлень, можна ставити лайки в соц. мережах, спілкуватися на форумах, писати статті та за все отримувати гроші, найбільше платять за статті, але й часу й сил на їхнє написання витрачається більше, у середньому за місяць вдається заробити близько 100 доларів, не надто напружуючись. А потім можна вкласти ці гроші у свої проєкти, замовити ті самі статті або залучити користувачів на свій сайт, або перевести на свій рахунок у Webmoney. Всім рекомендую цей сайт, на мій погляд, це один з найкращих способів заробити в інтернеті, якщо будуть питання - звертайтеся 
І пара порад новачкам - перший час краще почати з невеликих замовлень, на кшталт лайків, невеликих коментарів в соц. мережах і повідомлень на форумах, для цього в графі ціна обмежте суму до 0.3 і приберіть галочку з тендерів, це набагато полегшить пошук роботи.
Додано (22.09.2014, 09:10)
---------------------------------------------
Зробив невеликий скрін зі своєю статистикою за минулий місяць роботи
 
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Заработок в интернете » Адвего - заробіток на спілкуванні (Адвего - заробіток на спілкуванні)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: