Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ФОРУМ ДЛЯ МОРЯКІВ » Спілкування моряків » Працевлаштування моряків без порсденіков! Розсилка аплікашок (Працевлаштування моряків без порсденіков! Розсилка аплікашок)
Працевлаштування моряків без порсденіков! Розсилка аплікашок
marinehelpercom Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Досить годувати посередників! Працюйте напряму!

Приклади з практики: стюард на пасажир з ам. візою і англ - після розсилки: 10 дзвінків / 5 від зарубіжних компаній, отримав ЗП більше, ніж хотів, пішов за кілька днів. Електрик з біометричним паспортом - понад 10 дзвінків за день з реальними пропозиціями. 2 механік із хорошою англійською та американською візою - 5 дзвінків, пішов за спасибі від латвійців. Боцман з американською візою - за 3 дні отримав понад 6 пропозицій і пішов без комісійних на зарплату, вищу за ту, що хотів, від іноземного крюїнга!

Довірте розсилку Вашої анкети професіоналам і отримайте пропозиції від крюїнгів і судновласників з України, Європи та всього світу. 
Переваги сервісу:

*Укладення договору*
Сервіс працює легально та офіційно. А права та обов'язки сторін закріплені в договорі. Ви можете відвідати наш офіс в Одесі та укласти письмовий договір про надання послуг або залишити заявку в режимі Online.

*Пошта для відповідей*
При замовленні багаторазової розсилки, разом зі звітом Ви отримаєте дані для входу на особисту пошту, з якої проводилася розсилка індивідуально для Вас. Там ви будете бачити відповіді від компаній (30 відповідей МІНІМУМ)

*Звіт про виконання*
Після розсилки Ви отримаєте .pdf файл з розширеним звітом. Він включає: назву, країну, телефон, сайт компанії адресата.

*Професійний підхід*
Наш сервіс об'єднав фахівців у галузі e-mail маркетингу / масових розсилок і крюїнг-менеджерів, що дає змогу зробити розсилку унікальною і максимально результативною.

*Відкритий список одержувачів*
Кожен може безкоштовно ознайомитися зі списком крюїнгів і судновласників - одержувачів розсилки на нашому сайті.
 
Одеський форум » ФОРУМ ДЛЯ МОРЯКІВ » Спілкування моряків » Працевлаштування моряків без порсденіков! Розсилка аплікашок (Працевлаштування моряків без порсденіков! Розсилка аплікашок)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: