Обмін Webmoney
|
|
Hipster | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У цій темі можна залишати свої заявки на обмін webmoney на готівкові кошти і навпаки. У багатьох людей буває необхідність перевести в готівку або купити вебмані. Онлайн обмінники гребуть чималі відсотки, та й курс там нижчий, плюс віддай відсоток банку за виведення з картки. Про введення через картку взагалі мовчу, а який курс у Приватбанку онлайн... Щоб багато не втрачати на виведенні/введенні webmoney пропоную домовлятися про обмін тут.
|
|
| |
vetalbon | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Одне питання. Навіщо? Є ж моніторинг обмінників курс експерт. Заходиш, вибираєш напрямок конвертації і отримуєш обмінники, які готові зробити обмін. Якщо ви думаєте хтось вам за заниженим курсом зробить обмін, це маячня. Тільки якщо грн міняти на WMU і домовиться комісія навпіл. І то це знайди охочого.
|
|
| |
Tronn | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я дуже часто стикався з проблемою де вигідно обміняти webmoney, доводилося довго шукати по інтернету вигідний для мене курс і легке проведення обміну. Не давно знайомі порадили скористатися моніторингом обмінників bestchange.ru де знайшов багато вигідних пропозицій. Дуже вигідно, знайшов обмінник з найнижчою комісією! Загалом BestChange мені значно полегшив життя і скоротив багато часу.
|
|
| |
Sava | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дякую за відповіді.
|
|
| |
anderc | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Є ж моніторинги обмінників.
|
|
| |
Eetonia | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У приватних осіб ненадійно міняти електронні валюти, краще все ж через обмінники.
|
|
| |
Малий | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я раніше на карту кидав і дешево було, і зручно. Зараз 10% платити за виведення жаба давить.
|
|
| |