Як підвищити продажі?
|
|
Катманду | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У мене невеликий магазин дитячих товарів - одяг, іграшки. Спочатку покупців було багато, а зараз якось помітно поменшало. Як знову повернути покупців?
|
|
| |
Партизан | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ви ж знаєте, що реклама двигун торгівлі. От тільки який зараз варіант найкращий не знаю, обирати вам. Класичний - це рекламні щити та банери чи технологічний - просто реклама в соцмережах.
|
|
| |
Barbara | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мені розсилки подобаються. Я так часто роблю покупки. До свят зазвичай бувають знижки і можна непогано скупитися. У всі магазини, де є така розсилка, я ходжу частіше, ніж в інші.
|
|
| |
Nikoll | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А мені ще подобається, якщо в магазину є або дисконтна картка, або бонусна. Скільки разів переконувалася, що знижка звісно маленька, але дуже приємна, якщо її перевести в якийсь товар, що дорівнює сумі цієї знижки.
|
|
| |
Svenochek | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ось тут ви можете вибрати голос для озвучення аудіоролика. І запустити його в ротацію по радіо, або в громадському транспорті. Такий спосіб реклами класно працює на залучення нових покупців. Ще роздача листівок у людних місцях користується популярністю. Але, мені все-таки перший спосіб ближче. Я з його допомогою залучила нових клієнтів до себе в салон.
|
|
| |
Mariya34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| щью залучила нових клієнтів до себе в салон.
|
|
| |
Павук | Повідомлення # 7 |
Сержант
| так реклама потрібна і багато
|
|
| |