Збільшення продажів
|
|
ХоМкa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У мене молодий інтернет-магазин, який тільки почав свій шлях і зрозуміло що перше завдання зараз збільшити кількість клієнтів і тим самим прибуток. Як це зробити ефективно?
|
|
| |
Павук | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Начебто зараз соцмережі дуже популярні і там реклама буде дуже ефективна. Але потрібна цільова реклама, або як по-іншому її називають - таргетна.
|
|
| |
Пафооос | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Таргетна реклама в соціальних мережах дійсно дуже добре допомагає і продажі збільшити, і знайти багато нових клієнтів. Але треба все грамотно робити.
|
|
| |
Gardalmaran | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Молодому бізнесу дуже потрібна реклама і при цьому грамотна. Отже, перші місяці багато компаній працюють у мінус, бо немає ще достатньої кількості клієнтів і важливо їх якомога раніше залучити. Тому раджу використовувати і таргетну рекламу, і контекстну.
|
|
| |
Jacoby | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У соціальних мережах начебто зараз найефективніша реклама. Насамперед це, звісно, Інстаграм і Фейсбук. І там реклама потрібна насамперед.
|
|
| |
Reevs | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я думаю треба все комплексно робити і замовити просування сайту фахівцям. Наприклад, в Одесі ця компанія займається контекстною і таргетною рекламою Крім цього у них SEO просування і комплексний маркетинг. Почитайте самі про їхні послуги на сайті та обирайте той варіант, який вам найбільше підходить.
|
|
| |