Хочу відкрити точку
|
|
Віоліна | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Здрастуйте. За кілька років декрету, вирішила не виходити на колишню роботу, і хочу відкрити свою справу. Мені подобається продавати, і я думаю, на чому можна зупинити свій вибір. Що можете порадити, що зараз більш ходове? Але тільки не продукти харчування!
|
|
| |
Дрюлька | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Якщо ви в розгубленості, і не знаєте, що конкретно хочете продавати, то щоб не вкладати гроші в товар, спробуйте почати займатися дропшипінгом.
|
|
| |
Єгорівна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ви знаєте, щоб займатися дропшипінгом, потрібно мати надійних постачальників, у вас вони є? Можна спробувати відкрити свою точку з жіночим одягом або взуттям, якщо вам цікаво таким торгувати.
|
|
| |
Малина | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Для початку, щоб хоч трохи розкрутитися в плані продажів, можна спробувати почати торгувати жіночим взуттям. Як відомо, то взуття набагато частіше купують, ніж одяг, і якщо у вас буде адекватна ціна, то справа має піти в гору.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Зараз фастфуди найприбутковіша справа, особливо, якщо є літній майданчик, то взагалі чудово. Люди вже втомилися від карантину, хочеться бувати в публічному місці, сидіти пити каву і насолоджуватися хорошою піцою. Я минулого літа був в Італії і бачив як місцеві піццейоли працювали на холодильних столах. Дуже зручно за ними працювати, бо вся начинка для піци завжди під рукою і не псується від спеки. Водночас вона не замерзає, бо витримана середня температура.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я б теж хотів побувати в Італії і подивитися на власні очі як працюють майстри піци. Це думаю має феєричний вигляд. Я б одразу купив кілька різних смаків.
|
|
| |
lapin8756 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Як додатковий дохід можна на криптовалюті спекулювати)). Тільки робити потрібно це грамотно, головне вникнути в питання і стежити за новинами
|
|
| |