Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу відкрити точку
Віоліна Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Здрастуйте. За кілька років декрету, вирішила не виходити на колишню роботу, і хочу відкрити свою справу. Мені подобається продавати, і я думаю, на чому можна зупинити свій вибір. Що можете порадити, що зараз більш ходове? Але тільки не продукти харчування!

Дрюлька Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Якщо ви в розгубленості, і не знаєте, що конкретно хочете продавати, то щоб не вкладати гроші в товар, спробуйте почати займатися дропшипінгом.

Єгорівна Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Ви знаєте, щоб займатися дропшипінгом, потрібно мати надійних постачальників, у вас вони є? Можна спробувати відкрити свою точку з жіночим одягом або взуттям, якщо вам цікаво таким торгувати.

Малина Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Для початку, щоб хоч трохи розкрутитися в плані продажів, можна спробувати почати торгувати жіночим взуттям. Як відомо, то взуття набагато частіше купують, ніж одяг, і якщо у вас буде адекватна ціна, то справа має піти в гору.

Михайло74 Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Зараз фастфуди найприбутковіша справа, особливо, якщо є літній майданчик, то взагалі чудово. Люди вже втомилися від карантину, хочеться бувати в публічному місці, сидіти пити каву і насолоджуватися хорошою піцою.
Я минулого літа був в Італії і бачив як місцеві піццейоли працювали на холодильних столах. Дуже зручно за ними працювати, бо вся начинка для піци завжди під рукою і не псується від спеки. Водночас вона не замерзає, бо витримана середня температура.

Sifolin Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Я б теж хотів побувати в Італії і подивитися на власні очі як працюють майстри піци. Це думаю має феєричний вигляд. Я б одразу купив кілька різних смаків.

lapin8756 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Як додатковий дохід можна на криптовалюті спекулювати)). Тільки робити потрібно це грамотно, головне вникнути в питання і стежити за новинами

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: