Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Обмін Skrill, Neteller, PayPal, Payza, Wester, Золота корона
Firmach Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Раді вітати Всіх, хто зацікавлений у наших послугах!

Ми здійснюємо обмін, введення, виведення з російськомовних і світових платіжних систем з прийнятною комісією, намагаємося працювати з усіма можливими способами і напрямками обміну, які можливі в сучасному світі!

Якщо у вас виникли якісь фінансові труднощі, просто напишіть нам і ми постараємося їх вирішити!

Будемо раді знайти постійних клієнтів, наші резерви Вас порадують, оптовим клієнтам пропонуємо знижки, які обговорюються індивідуально!

Наразі пропонуємо обмін міжнародних платіжних систем, як-от: Bitcoin[, PerfectMoney, PayPal, Payza, Skrill, Neteller, Payooneer, EgoPay, Okpay, Wester Union, Wire, Visa, відсоток під час обміну становить від 5%, але не менше за мінімальну комісію в розмірі 3$.

Російські платіжні системи, такі як WebMoney, ЯндексДеньги, Qiwi, Rbk, MoneyMail, Contact, Золота Корона, Кукуруза, Кеш, Будь-який банк РФ, відсоток під час обміну становить від 5%, але не менше мінімальної комісії в розмірі 100 рублів за угоду.

Працюємо будь-якими частинами, робота через гарант вітається!

У більшості випадків обмін грошових коштів проводиться протягом 2-3 хвилин!

Графік роботи оператора пн-пт з 8-00 до 21-00 в інший час вільний графік, але також частий онлайн!

Jabber 6341600@0nl1ne.at
Icq 6341600

Велике прохання цінувати свій і наш час, в першому реченні формулюйте своє питання, пишіть суму обміну, чим платите і що хочете отримати, тільки в цьому випадку Ви отримаєте чітку відповідь! На "Ку-ку, А-лёёёёё, привіт, ти тут, чого мовчиш, я знаю, що в мережі" і подібні звернення, Ви можете залишитися без відповіді.

Якщо Ви відіслали грошові кошти, але обмін все таки не відбувся з вашої вини, ви отримуєте повернення з вирахуванням комісії, ми не приймаємо кошти від рахунків юр. осіб, не приймаємо кошти ваших клієнтів, за ваші послуги, не даємо в борг і не кредитуємо, не піддаємося на розводи з гарантами, псевдо смс, потрійного обміну і т.п., не працюємо з неадекватними, можемо відмовити в обміні без пояснення причини.

Теги: Обмін, введення, виведення Neteller, Skrill, Payza, Paypal, Bitcoin, Золота корона, Wester Union, WebMoney, Альфа Кеш, Приват банк.

Jabber 6341600@0nl1ne.at
Icq 6341600

Велике прохання цінувати свій і наш час, у першому реченні формулюйте своє запитання, пишіть суму обміну, чим платите і що хочете отримати, тільки в цьому випадку Ви отримаєте чітку відповідь! На "Ку-ку, А-лёёёёё, привіт, ти тут, чого мовчиш, я знаю, що в мережі" і подібні звернення, Ви можете залишитися без відповіді.

Якщо Ви відіслали грошові кошти, але обмін все таки не відбувся з вашої вини, ви отримуєте повернення з вирахуванням комісії, ми не приймаємо кошти від рахунків юр. осіб, не приймаємо кошти ваших клієнтів, за ваші послуги, не даємо в борг і не кредитуємо, не піддаємося на розводи з гарантами, лже смс, потрійного обміну і т.п., не працюємо з неадекватними, можемо відмовити в обміні без пояснення причини.

P.S. Продам повністю готовий і налаштований сайт обмінного пункту з додатковим криптомодулем, доменом, хостингом і поштою, куди все це прив'язано, всього за 200$, скрипт від бесткурса тільки один коштує 250$. Домен і хостинг близько року, пункт у роботу не запускався.

Теги: Обмін, введення, виведення Neteller, Skrill, Payza, Paypal, Bitcoin, Золота корона, Wester Union, WebMoney, Альфа Кеш, Приват банк.
 
DmitriyKulyabeshko1 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 36
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені найбільше подобається цей обмінник bestchange Знайшов його ще півроку тому на моніторингу Курс Експерт. Я користувався тоді 5-6 обмінниками, але зупинив свій вибір на одному.
 
anderc Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Хороший набір напрямків обміну.
 
OlegGurin Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 21
Репутація: 0
Статус: Offline
Моніторинг обмінників із кешбеком до 30% - Моніторинг обмінників. 
Є вигідна партнерка.
Рекомендую!
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: