gruzopotok1 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Учора користувався послугами сайту gruzopotok.com.ua, орендував газель для сім'ї, приїхала за годину. Водій навіть речі допоміг вантажити) Дуже задоволений.
|
|
| |
Tarakash | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Нам коли потрібна була спецтехніка ми сюди зверталися. Хлопці чудові, за технікою своєю стежать чудово, беруть недорого. Прямо від душі вам їх рекомендую.
|
|
| |
gruzopotok1 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Орендувати на цьому сайті спецтехніку простіше простого. Потрібно тільки зайти і вибрати.
Додано (14.04.2015, 12:16) --------------------------------------------- Знаючи українські дороги я завжди сподіваюся на те, що більше ніж з одним колесом лихо не трапиться, у мене ж тільки одна запаска)) Але, на різні випадки, тьху тьху тьху тьху, у мене є номер відмінно евакуатора, який приїде і витягне мене з будь-якої халепи. gruzopotok.com.ua
Додано (27.04.2015, 23:27) --------------------------------------------- Каток, ні, я маю на увазі каток як спецтехніку. Але, уявляємо ми одразу зимову ковзанку, де ми летимо на ковзанах) А дорожню ковзанку ще можна згадати з мультфільму "НУ постривай!", та й під час ремонту дороги ми часто бачимо цю чудо-машину. Але де ж її можна орендувати приватникам? А ось і не проблема. Не важливо хто ви, приватник або компанія, послуги катка можна орендувати на порталі Грузопоток. gruzopotok.com.ua Додано (20.05.2015, 11:38) --------------------------------------------- Кран-маніпулятор може бути визнаний кращим вантажним авто з усіх легкодоступних. При невеликій ціні можна заощадити великі кошти. Адже навантаження і розвантаження проводиться механічно.
|
|
| |