Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ремонт квартири в Одесі
remont-kvartir Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви вирішили зробити ремонт у квартирі? Як домогтися, щоб він не перетворився на стихійне лихо і не затягнувся на століття? Насамперед поставте перед собою завдання:
ви хочете просто оновити стіни, стелі та підлогу, покласти плитку на кухні та поставити нові розетки
або ваша мрія - це реконструкція з переплануванням і оздобленням, підбором меблів і декоруванням приміщення в Одесі

Після цього вам необхідно знайти дизайнера для створення проєкту інтер'єру вашої одеської квартири. Потім провести всі роботи пов'язані з переплануванням і узгодження у відповідних інстанціях в Одесі. Наступним кроком буде пошук будівельної компанії, яка може виконати роботи в точності так, як цього хоче замовник. І головне з високою якістю і в обумовлені терміни. Наша бригада готова виконати для Вас повний комплекс робіт з ремонту вашої квартири. Основні наші переваги:
висока якість виконуваних робіт
дотримання термінів проведення ремонту
гарантії на всі види проведених робіт
оптова база будматеріалів в Одесі

Ми пропонуємо повний комплекс послуг з ремонту квартир і офісів в Одесі. До Вас безкоштовно виїде наш фахівець, який проконсультує Вас по всіх питаннях, що цікавлять, і складе кошторисну документацію на ремонт квартири і чорновий матеріал.
Нас рекомендують тому що :
Всі роботи виконуються якісно. Ми використовуємо виключно перевірені будівельні матеріали і залучаємо до роботи тільки досвідчених будівельників-професіоналів.
Точні терміни. Ми несемо відповідальність за якість і терміни виконуваних робіт, що закріплюється документально. На всі види послуг гарантія 2 роки.
Наявність партнерських відносин з великими виробниками і постачальниками будматеріалів і будівельних технологій в Одесі, що забезпечує низькі ціни, швидкі і точні терміни поставки, перевірену якість і екологічність матеріалів.
Все про ремонт в Одесі
Всім необхідно коли-небудь робити ремонт у квартирі. Ми бажаємо не просто змінити старе оздоблення на нове, а й виконати це так, щоб після ремонту квартира набула сучасного та елегантного вигляду.

Оплати робіт з ремонту приміщень Жодна сумлінна бригада в Одесі не скаже Вам точну ціну ремонту до приїзду до вас фахівця, який зробить всі необхідні виміри, оцінить стан приміщення, і складе кошторис. 
Ця послуга надається нашою компанією безкоштовно.
Ви можете дуже грубо прикинути майбутню вартість робіт, визначивши категорію ремонту:
- Косметичний ремонт (являє собою високоякісне оздоблення приміщення, якого в більшості випадків виявляється достатньо. Для сучасних новобудов або невеликого сезонного ремонту квартир це ідеальний варіант. Під час косметичного ремонту виправляються тільки елементи, що вийшли з ладу, і проводиться оздоблення квартири. Мета такого ремонту - надати приміщенню новизну з мінімальними витратами. )
- Капітальний ремонт (передбачає чудове оздоблення приміщення із застосуванням класичних технологій і сучасних матеріалів. Цей комплекс робіт зазвичай застосовується для ремонту квартир у старих будинках. У цьому разі потрібне ретельне додаткове дослідження будівельних конструкцій, встановленої сантехнічної системи і вбудованої системи електропостачання. Можливий злам перегородок, влаштування нових прорізів тощо. )
- Євроремонт (згідно з вимогами європейських стандартів, являє собою високотехнологічне удосконалення приміщення, витримане в сучасних тенденціях. Як правило, це професійний ремонт квартири з використанням найякісніших оздоблювальних матеріалів і будівельних технологій)
 
TheRoad Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 108
Репутація: 0
Статус: Offline
Ми з дружиною збираємося робити євроремонт у новобудові, після здачі будинку в експлуатацію. Зараз вибираємо бригаду будівельників, які нам допоможуть втілити наші бажання в реальність, щодо ремонту квартири. Хотілося б побачити ваші роботи, бо тут, наприклад http://vip-remont.kiev.ua/uslugi/remont-v-novostroyke/, все надано і одразу можна оцінити рівень роботи. Також нас цікавить, чи є у вас штат дизайнерів інтер'єру, які зможуть розробити план дизайну в стилі еклектика?
 
3proraba Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
ремонт квартир в Одесі - вся база будівельників - odessa.3proraba.com.ua
 
Lepnina Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть.
Потрібно спершу зробити візуалізацію квартири, а потім уже ремонт під ключ, можете допомогти?
 
julikesea Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
DIN - дизайн-студія - лідер на Одеському ринку!

Комплектація меблями
3Д візуалізація
Відомі Одеські дизайнери працюють у нашій команді
Авторський нагляд кожного проєкту
Творчий підхід до клієнтів

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: