Вибір змішувача
|
|
Фонтан | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Не думалося, що вибрати змішувач так складно буде. А пропозицій насправді дуже багато і реально як не помилитися у всьому цьому - незрозуміло.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Змішувача для чого? У принципі знаходите надійний магазин і там вас точно проконсультують.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| З приводу надійності магазину погоджуся. Ми довго шукали його за відгуками і в підсумку взяли змішувач для умивальника на santer.com.ua. Фонтан, ось вам і порада)
|
|
| |
Proton | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Надійні змішувачі дешевими не бувають. Тому краще брати відомі фірми, я собі Грое ставив.
|
|
| |
dzyndzyn | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можу порадити Козі. Хоч і Китай робить, але італійським ні чим не поступається. arttek-msk
|
|
| |
OksanaG | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| хороший змішувач - потрібна річ у будинку, економити не варто
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Варто я думаю ще звернути увагу на аератор на змішувачі. Адже якщо він відсутній, то варто його докупити, ось тут наприклад nasha-stroyka.com.ua. без нього витрата буде не маленька, а це зараз не зовсім зручно. Найкраще купити таку річ і платити менше за воду.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Мені теж здається, що аератор дуже велику роль відіграє під час вибору і допомагає добре економити воду. Уже заміряли якось.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Підтримую повністю, вже скільки пробували купувати дешеві, все це нісенітниця, тільки гроші даром викинули. Поки не вибрали нормальні змішувачі kludi і вже роки два навіть не думаємо про зміну, ось що значить купити нормальну річ. Та й має набагато кращий вигляд, ніж усі ці китайські дешевки.
|
|
| |
7fialkadaria7 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Роблячи ремонт у житловому приміщенні, потрібно все робити так, щоб затишно, красиво, комфортно. Перше з чого потрібно почати - це сантехніка. Купила собі змішувач для душу в інтернет-магазині SANT-MARKET. Як правило, у ванній стоїть звичайний змішувач із краном, який можна використовувати як для наповнення ванни, так і для миття рук у раковині. Але є змішувачі, в яких кран відсутній і вода подається безпосередньо в саму душову систему. Насамперед, це зручно тим, що така система більш компактна і надійна, оскільки в ній менше стиків, які найчастіше стають винуватцями протікання. Найчастіше такі змішувачі виконані з латуні, хрому і нержавіючої сталі. Хромована поверхня захищає пристрій від іржі та перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів. Слід віддавати перевагу змішувачам із керамічними кульовими кранами. Єдиної думки щодо цього немає. Тут вибір залежить тільки від вас, ваших уподобань і дизайну вашої ванни.
|
|
| |
tolianchik | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Поділюся і я досвідом вибору змішувача. Довго вибирав між grohe і impreze. Все таки німець є німець. Щоправда деякі сайти ставлять ціни заоблачні на grohe. Але все ж вибрав саме grohe - знайшов цікавий сайт aquamix com ua, можна купити зі знижкою до 50%. Доставили оперативно.
|
|
| |
Zahar | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| 50 відсотків знижка?
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 13 |
Сержант
| А що тут вибирати? Італійські та англійські змішувачі найякісніші, але й найдорожчі, а ось китайські не раджу вам брати.
|
|
| |