Вхідні, Міжкімнатні двері Одеса!!!!
|
|
DveriOdessa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ми здійснюємо продаж міжкімнатних і вхідних дверей. У нашому асортименті величезний вибір дверей від недорогих до Еліт-класу. Ми пропонуємо виготовлення міжкімнатних дверей за ВАШИМИ РОЗМІРАМИ. Ми співпрацюємо з кращими виробниками вхідних і міжкімнатних дверей по всьому світу.
З усіх питань, що цікавлять, телефонуйте (066)-559-61-63, 706-10-60 Марина. Будемо раді кожному дзвінку
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Мені б змінити старі балконні двері, хочу поставити ось такі veka.ua, цікавить, чи це буде дешевше, якщо я самостійно замовлю, а майстри тільки встановлять?
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Всім доброго часу доби, ми теж думаємо замовити вхідні двері, на порадили ось цю фірму giper.od, за ціною нас в принципі влаштовує, нас цікавить, чи не виникало в когось проблем з доставкою?
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Такі речі, як вхідні дерев'яні двері своїми руками, виходять завжди кращими, ніж готовий варіант із магазину. Навіть якщо у вас немає досвіду - не біда, достатньо інтернету sdelaidver.ru, в якому є інформація про все!
|
|
| |
neomax | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Привіт, я рекомендую двері з натурального дерева, у майстра з рекомендаціями. Натуральне дерево хоч і дорожче шпону, але прослужить десятки років, якщо не більше. Дивіться в підпис, там координати знайомого майстра на Малиновському.
|
|
| |