Компанія Простір в Одесі відгуки
|
|
Данна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Компанія Пространство в Одесі відгуки
Хочу придбати на Радісній від компанії Пространство. Залиште свій відгук про цю компанію? Як ви вважаєте вони будують комфортабельне житло?
|
|
| |
Kiskis | Повідомлення # 2 |
Майор
| Однозначно рекомендую! У будівництві використовують тільки натуральні матеріали. Будують якісно, квартири здають із ремонтом. Є окрема котельня, автономне електропостачання. Облагороджують прибудинкову територію.
|
|
| |
Толян | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми з дружиною давно шукали квартиру. Але відповідний варіант було знайти непросто: або нас не влаштовували планування, або розташування, або ціна. У житловому комплексі на Нєдєліна всі ці параметри збіглися з нашими очікуваннями, купили двокімнатну квартиру.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Придбали квартиру на Розкидайлівській. Почну з квартири. Зараз квартири добре опалюються. Хоч вікна і не міняли, протягів немає. Кімнати великі. Добре освітлені. Під'їзди чисті, акуратні, є колясочні. Корпуси, що будуються поруч, проблем не доставляють. Шум при закритих вікнах не чути.
|
|
| |
Fedorchuk | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Придбали на Розкидайлівській. Комплекс вийшов затишним і функціональним. Влітку є де прогулятися, та й взимку втім теж. Загалом життя тут мені подобається. Забудовник піклується про своїх клієнтів, робить якісно.
|
|
| |
Cyba | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Взяли квартиру від компанії Пространство, дуже задоволені. Перші холоди не потурбували. Опалення дали рано. Все ж я задоволена квартирою: новий будинок, великі кімнати, роботи зроблені якісно, поряд магазини, сусіди адекватні, є де прогулятися ввечері. Шумоізоляція хороша, дуже подобається як облаштували прибудинкову територію.
|
|
| |
Odessit7 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Квартира своїх грошей варта, тим більше що вже йде з ремонтом! Як вкладення інвестицій теж можна розглянути варіант. Район перспективний. Внутрішня інфраструктура розвинена добре. Придбали на Гераневій, залишилися задоволені.
|
|
| |
Romashka5890 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| За якістю до компанії Пространство причепитися ні до чого. квартири у них хороші всім: метраж, освітленість, ціна за квадрат. Квартира з ремонтом у них взагалі стильна виходить!
|
|
| |
Kukushka | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мене, як і більшість, цікавить інфраструктура, тому ми вибрали Простір на Розкидайлівській, мене дуже вразив сквер. Другим пунктом я відзначу шикарне планування. Ну і звісно спочатку це була "смачна" ціна.
|
|
| |
Tartalya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, де знаходиться відділ продажів?
|
|
| |
Толян | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| На Пушкінській 50
|
|
| |
Pavlic | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Гарний будинок на Нєдєліна. Споруда видно якісна, дизайн індивідуальний, кімнати просторі, добре освітлені. Все в кроці, поки що я задоволений. сподіваюся так і залишиться!
|
|
| |