ск Простір в Одесі відгуки
|
|
Феліція | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ск Пространство в Одесі відгуки
Хто купував нерухомість у ск Пространство. Залиште свій відгук? Рекомендуєте ви цю компанію?
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| З упевненістю можу рекомендувати цього забудовника. Сподобалося все і ремонт у самій квартирі, і дизайн будинку, і благоустрій прибудинкової території. Шумоізоляція зроблена за останніми технологіями.
|
|
| |
Ромія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дивилися різні ЖК цього забудовника. Від себе можу відзначити кожен ЖК у них не схожий один на одного, будинки добре вписуються в той район, де будуються. Використовують хороші технології вентиляції та звукопоглинання, навіть є нова технологія для сміттєвих баків - підземна.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Взяли квартиру на Гераневій, я в захваті від ремонту. Шумів взагалі не чути. Продумано зроблена прибудинкова територія - дитячі та спортивні майданчики, багато зелені, підземний паркінг.
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Планую купити троячку на Гераневій. Ціна з таким розташуванням і перспективами мене цілком влаштовує. Розпитав людей, які тут уже живуть, усі задоволені якістю будівництва.
|
|
| |
гражина | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Хочемо взяти з видом на море, класний пейзаж. Уже заходили в будинок, дивилися як і що там. Загалом, наступного тижня поїдемо підписувати договір. Багато писати не буду, скажу тільки одне, у Пространства більше переваг, ніж у конкурентів, a ми були багато де.
|
|
| |
Серафима | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Купили квартиру в ЖК на Розкидайлівській. Що б не говорили, мені подобається наш район тихий, спокійний. Поруч шикарний сквер, це чудово. Взагалі тут багато переваг: планування зручне, квартира тепла. Сусідів не чути. Будинок має презентабельний вигляд. Я вважаю, ми не помилилися з вибором ЖК.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 8 |
Майор
| Квартири у БК "Пространство" варті своїх грошей. Будинки зробили дуже незвичайними, вони відмінно вписуються в цьому районі. Територія добре упорядкована, майданчики класні, багато зелених насаджень. Поруч багато магазинів, підземна парковка.
|
|
| |
Ірит | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, де знаходиться офіс продажів і номер телефону?
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Офіс продажів знаходиться на Пушкінській 50, номер телефону: 0800-755-820
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Будинки Ск "Пространство" робить добротно, доволі суворий класичний фасад, та стильні холи. Паркінг, територія обгороджена й під охороною.
|
|
| |