ЖК "Набережний Квартал"
|
|
Alleks | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто-небудь знає, на Жаботинського щось будують, там обгородили і навішали плакатів - Набережний Квартал, ніби як житловий будинок. Що за будівництво і хто будує?
|
|
| |
Lion | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Будують будинок на 22 поверхи, ми вже забронювали 1 кімнатну - 41 кв. метр., парковка на нульовому, дитячий майданчик, є розстрочка платежу. Умови вигідні.
|
|
| |
Inna1 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Давно треба в цьому місці порядок навести й упорядкувати. Місто потрібно обов'язково розширювати, а не будувати в центрі в історичних місцях або на трасі здоров'я. Скільки вони хочуть за кв. метр?
|
|
| |
Lion | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Вартість метра - 10 900 грн, прив'язка виключно до гривні, повторюся - є розстрочка платежу.
|
|
| |
PetrMalinov | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Живу в сусідньому будинку, з грудня почали будувати, розрили котлован, усе обнесли парканом, у сусідньому сквері прибрали. Поруч їхній офіс з продажу, вже встиг до них навідатися.
Забудовник - компанія DCG, стійки по всій країні - Харкові, Дніпрі, Вінниці, Києві, Черкасах, багато будинків уже здано в експлуатацію.
|
|
| |
AntonS | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, у них продажі йдуть повним ходом, ціна зараз з найадекватніших в Одесі. Вартості квартир від 10499 до кінця грудня і від 11990 із січня. Особисто я вважаю, що нерухомість - це найкраще вкладення грошей, особливо з такою ситуацією в країні.
|
|
| |
Mira | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Те ж цікавлюся цим питанням, а де можна подивитися планування квартир і які метражі там планують?
|
|
| |
Larin | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вирішив пошукати більше, ось натрапив на репортаж про одеський Набережний Квартал Від себе додам, що там раніше був пустир, там навіть машини не їздили, тепер хоча б наведуть чистоту і все приведуть до ладу, налагодять інфраструктуру. Я за.
|
|
| |
AntonS | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Повністю все планування є в них на сайті - http://nkv.od.ua/, Основні розміри - 1 кімнатна - 41, двокімнатна - 59, трикімнатна - 90 квадратних метри Загальний план поверху
|
|
| |
Egor | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підтримую щодо благоустрою, от би ще було б нормальне освітлення в темний час, а то стовпи старі стоять, і сквер упорядкувати, поставити лавочки. А є розстрочка, можна детальніше, на скільки місяців дають?
|
|
| |
Nelli | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Не знаю як зараз, але ми спілкувалися з ними ще до НР - умови такі: 50% перший внесок і по 5 % на 10 місяців, упринципі дають на тривалий час.
|
|
| |
Mira | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Поки що в місті найнормальніша ціна. Ми забронювали поки що, взяли копію договору - вивчаємо.
|
|
| |
Karina | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| А ви можете про будівництво розповісти, як там зараз усе просувається? Я ніде не можу знайти фотографій. У мене співробітниця начебто там квартиру купила, але щось ніякої інформації не говорить)))
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 14 |
Майор
| Підкажіть ніхто не стикався з ремонтом у новобудові, кого краще наймати? Якраз займаємося цим питанням і розглядаємо цей варіант, оскільки своїми силами нічого путнього не зробимо!
|
|
| |
Alleks | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Я думаю, що варто пошукати одеську фірму, щось із місцевих
|
|
| |