Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЖК Рів'єра Сіті - одна з найкращих новобудов Одеси біля моря
admiralriviera Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Сайт забудовника: riviera.city

Житловий комплекс "Рів'єра Сіті" в селі Фонтанка віддалений від кордонів Одеси всього лише на чотири кілометри. ЖК на вул. Чехова, 1 розташовується не далі ніж за 1500 метрів від моря, тому мешканці, за бажанням, зможуть щодня відвідувати розташований тут чистий і сучасний пляж, що відповідає всім європейським стандартам. Ця зона відпочинку у Фонтанці отримала міжнародну престижну премію "Блакитний прапор". Повітря тут, завдяки такій близькості моря, завжди чисте, а шум прибою зовсім не заважатиме жителям. Поруч з ЖК розташовується найбільший торговий міський центр "Рів'єра".

"Riviera City" - житловий комплекс, який складатиметься з чотирьох будинків класу комфорт. Під час будівництва багатоквартирних будинків використовується ефективна червона цегла, стійка до сейсмічних проявів. Будівлі з різним рівнем поверховості, які коливатимуться від 8 до 9. Утеплені мінеральною ватою.

Квартири в будинках поліпшеного планування і представлені 1-2-3-кімнатними варіантами. Площа однокімнатних апартаментів від 36 до 52 кв.м., двокімнатних - 64-86 кв.м., трикімнатних - близько 90 кв.м.
 
Ducatti Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
Все частіше і частіше бачу ось такі ось повідомлення про те, що так будувати не можна і завжди це або газоблок, або цегла, які як за характеристиками порівняно з наявними матеріалами не дуже, так і по тому, як будують з нього теж не дуже! Дивлюся і бачу що краще витратитися на будинок з керамоблока або великоформатного блоку, але не хвилюватися про те, що таку споруду замкнуть, ніж постійно звертатися до фахівців, щоб вирішити ту чи іншу проблему!
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: