Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » НЕРУХОМІСТЬ ОДЕСИ » Здам - Оренда квартир, офісів, будинків, ділянок в Одесі » Будинок на р.Дністер (Будинок на р.Дністер)
Будинок на р.Дністер
vuxod555 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Здаю подобово 2-поверховий будинок з усіма зручностями, який розташовано за 30 км. від міста Одеса на самому березі р. Дністер, у с. Маяки Біляївського району. На території розташована лазня на дровах із виходом до річки (для охочих прийняти водні процедури є обладнане місце для купання); велика закрита від дощу і вітру альтанка, з якої, не відриваючись від спілкування з друзями, можна ловити рибу; бенкетний зал, у якому може розміститися компанія до 20 осіб. Поруч із залом знаходиться кухня, на якій Ви можете самостійно готувати (повний комплект посуду надається). Також є два мангали з шампурами, решітками для гриля і казани для юшки. Уздовж берега розташований облаштований місток для рибного лову (для любителів рибалити зі свого човна є місце для спуску човна на воду); парковка для Вашого авто. Якщо Вам необхідно зробити будь-які покупки, поруч із будинком розташовані базар, продуктові магазини, аптека. Якщо на відпочинок плануєте приїхати великою компанією, на території комплексу є можливість розмістити компанію з 26 осіб у двох окремих котеджах з усіма зручностями. Для компанії з 4-х осіб можна орендувати один поверх будинку з окремим входом (три кімнати) з усіма зручностями. Вам надається гарна можливість для проведення сімейних свят, корпоративів тощо на свіжому повітрі біля річки. Якщо Ви хочете орендувати будинок більш ніж на одну добу вартість оренди будинку буде меншою.  0972716778 0956228109 Віталій
 
Одеський форум » НЕРУХОМІСТЬ ОДЕСИ » Здам - Оренда квартир, офісів, будинків, ділянок в Одесі » Будинок на р.Дністер (Будинок на р.Дністер)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: