Яблучний пиріг
|
|
Zak1ez0F | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 18
Статус: Offline
| І так... Нам знадобиться (з розрахунку на 2 форми, діаметром 12 см)
Начинка: 4 яблука, бажано великих, яблучний пиріг все-таки. Цукру за смаком 3 столові ложки рідкого меду кориця, мускатний горіх, кардамон - теж за смаком 2 столові ложки лимонного соку
Що стосується тіста: 120г житнього борошна 50г холодного вершкового масла 50г цукрової пудри дрібка солі яйце 1/2 ч.л. ванільного екстракту
Як усе це диво приготувати: 1. Робимо тісто. Мішаємо борошно, сіль, цукрову пудру, натираємо на тертці вершкове масло, робимо крихту. Яйце збиваємо виделкою з ванільним екстрактом, додаємо в основну суміш і місимо тісто. Готове тісто загортаємо в харчову фольгу і прибираємо в холодильник на годину.
2. робимо начинку. Чистимо яблука, нарізаємо кубики (не принципово), скроплюємо лимонним соком, додаємо прянощі, цукор, мед і перемішуємо.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Не забудьте змастити форму для випічки вершковим маслом, щоб було смачніше присипте цукром. Викладаємо начинку.
4 Тісто розкачуємо на присипаній борошном поверхні в пласт, товщиною приблизно 3-5мм, вирізаємо фігурки і укладаємо на яблука. Змащуємо молоком, посипаємо цукром.
Випікати 30-40 хвилин, поки скоринка не стане золотистою, а яблука м'якими.
Приємного апетиту
|
|
| |
lora24 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Статус: Offline
| дякую за рецепт! обов'язково спробую приготувати!
|
|
| |
ViktoriaOsa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Статус: Offline
| Дякую, днями спробую приготувати, рецепти є ще?)
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 72
Статус: Offline
| Будемо пробувати)
|
|
| |
Вадимk | Повідомлення # 5 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 11
Статус: Offline
| Спробую приготувати,
|
|
| |
Артур-v | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 10
Статус: Offline
| Буду пробувати
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 7 |
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 145
Статус: Offline
| обожнюю такий пиріг ммм.)))))
|
|
| |
Nikartemov | Повідомлення # 8 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 14
Статус: Offline
| Мені така тема подобається Люблю все солодке
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 9 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 37
Статус: Offline
| Змащувати краще не молоком, а яєчним жовтком
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 10 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Статус: Offline
| Ivazer, яєчний жовток потрібен для того, щоб з'явилася золотава скоринка, молоко потрібне для того, щоб тісто вийшло ніжнішим
|
|
| |
Свєтік44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Статус: Offline
| Який пиріг кращий "Шарлотка" чи "Штрудель"?
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 12 |
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 30
Статус: Offline
| У дитинстві такий робили)
|
|
| |
ARTkurd | Повідомлення # 13 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 13
Статус: Offline
| З чорницею треба спробувати зробити такий пиріг
|
|
| |
kosandrina | Повідомлення # 14 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Статус: Offline
| Торт "Кокосова насолода"
Неймовірно смачний тортик, дуже складно зупинитися на одному шматочку! Збережи рецепт цього дива!
Інгредієнти:
Згущене молоко - 1 банка Яйця курячі - 2 шт. Борошно -160 г Розпушувач - 10-12 г Вершковий сир - 500 г Вершки молочні - 350 мл Цукрова пудра - 150-160 г Кокосова стружка - 4-5 ст. л.
Приготування:
1. Для приготування тіста збити яйця і додати згущене молоко. Додати просіяне борошно, змішане з розпушувачем. Збити. Тісто виходить негусте, майже як на оладки. 2. На пергаменті намалювати коло потрібного діаметра і вилити 2-3 ст. л. тіста в середину. Що більше налити тіста, то товстішими будуть коржі. Тісто рівномірно розподілити по всьому колу. 3. Випікати коржі за 180 °C близько 5 хвилин кожен. Готовий корж необхідно одразу ж зняти з пергаменту! Коржі липнуть трохи, тому їх потрібно складати остиглими. 4. Для приготування крему змішати вершковий сир із цукровою пудрою (краще вручну). Збити вершки. Щоб вершки краще збивалися, вони мають бути охолодженими, а посуд для збивання і вінчик - холодними. Змішати ложкою вершковий сир і збиті вершки. Додати кокосову стружку. Кількість кокосової стружки можна збільшити або зменшити. Добре перемішати. 5. Зібрати торт: по черзі коржі промазати кремом. Зверху торт теж покрити кремом. Для прикраси обсипати торт кокосовою стружкою. Можна прикрасити шоколадом або ягодами. Тортику краще трохи настоятися, але вже за годину він буде смачним і ніжним, оскільки коржі відмінно просочуються. Шматочки вершкового торта практично тануть у роті, залишаючи оригінальний кокосовий післясмак.
|
|
| |
AlexBel99 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Статус: Offline
| Дякую за рецепт
|
|
| |