Посуд
|
|
Exiousle | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібно терміново купити дружині щось із посуду в подарунок на Новий Рік, підкажіть де шукати?
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У будь-який торговий центр зайдіть, там має бути.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Подивіться в інтернеті
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Дякую, так і зробив. Замовив для дружини посуд в Одесі. А конкретно купив набір склянок і глечик на підставці, щось на кшталт барної. Моя дружина обожнює посуд і для неї важливо, щоб увесь посуд у будинку був гарний. Вона любить все доводити до ідеалу і звертає увагу на кожну дрібницю. Такі склянки доповнять кухню)
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| А яким мийним засобом Ви користуєтеся зараз? Я то вдома використовую засіб Гала, але мене він уже не влаштовує, посуд мити ним важко. І плюс я думаю купувати посудомийну машину і потрібен хороший засіб для миття посуду. Що порадите?
|
|
| |
Karinakre | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Посудомийний посуд - це реально круто. Але в посудомийний посуд звичайний мийний засіб не варто заливати - це марно. Зараз для машинок продають спеціальні таблетки, які добре розчиняються і справляються з різними забрудненнями посуду. А ось щодо мийного засобу, то зараз ефективно справляється із забрудненнями засіб Фейрі Воно і коштує недорого, і справляється з різними забрудненнями посуду. А Гала вже давно зіпсувалася - не беріть більше її...
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Karinakre Фейрі не такий вже й хороший засіб для миття посуду. Мені він теж не подобається. Останнім часом я використовую засіб для миття посуду Сарма.
|
|
| |
Дуняша | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчата, а як ви посуд в інтернеті замовляєте? Не боїтеся, що розіб'ється?
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У будь-який торговий центр зайдіть, там має бути.
|
|
| |
Tarakash | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У магазині з посудом (так, дуже оригінальна відповідь)
|
|
| |
Maurik | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| купіть у магазині або ж купіть через інтернет. Це зараз не проблема
|
|
| |
Vladislav | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо купувати в нормальному магазині, то не розіб'ється. На 8 березня я купив хороші склянки з подвійним дном у магазині Servicio. Упаковка надійна (хоч і безкоштовна), склянки приїхали цілі. До того ж, є можливість повернення - хороші магазини турбуються про свою репутацію, тож можете сміливо тут замовляти. В інтернет-магазині продаються тільки якісні брендові товари, ми багато чого для дому тут купили.
|
|
| |
Nanek | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ви точно залишитеся задоволені від того, що і вам запропонують ось на цьому сайті yavshoke точка ua/posuda-i-aksessuari/, тож якщо потрібен якісний посуд, не тягніть із цією справою і сміливо звертайтеся до них. До речі, і ціни тут хороші, що не менш важливо.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 14 |
Полковник
| Дивлячись що потрібно... та в принципі, знаючи, що конкретно потрібно купити, вже не проблема
|
|
| |
Lunis | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| навіщо ж так ображати дружину?!!
|
|
| |