Підлогове покриття
|
|
doolka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! Підкажіть, чим краще застелити підлогу?
|
|
| |
foola | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Добрий вечір! Одним з найбільш популярних варіантів, що конкурують між собою, є лінолеум і паркет. Коли ми закінчували ремонт, ми вирішили на підлогу постелити паркет, оскільки він має більш солідний і стильний вигляд, а за ціною зовсім не відрізняється від лінолеуму. Він прекрасно підходить під будь-який дизайн квартири, і створює в ній певну родзинку! Паркет замовляли через інтернет, в кампанії Паркетний Світ, ціни у них досить демократичні і якість на високому рівні!
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Кожному своє покриття подобається. У нас часто бувають гості в домі, та сім'я немаленька, тому собі ми постелили керамічне покриття, яке дуже довго не зношується, та й має відносно привабливий вигляд.
|
|
| |
Luda | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Як для мене, то краще ламінат або паркетна дошка
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я б лінолеум взагалі не розглядала
|
|
| |
Builfy | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чому? У нас, наприклад, у коридорі постелено лінолеум. Усе чудово
|
|
| |
GallinaKrutova | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У коридорі та житлових кімнатах - лінолеум або ламінат. А на кухні та у ванній краще плитку покласти. Цей варіант практичнішим буде. Оскільки в цих кімнатах дуже висока вологість і, найімовірніше, часто митимуться підлоги. Тим більше зараз таке широке розмаїття кахлю, що очі розбігаються. Ось у Сантехкомплекті на складі близько 1000 видів кахлю. Думаю кожен знайде, що до душі.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Я за паркет)) Ну або паркетна дошка
|
|
| |
Шведка | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дивлячись де - на кухні у нас лінолеум, у ванній і туалеті - плитка, так само плитка на лоджії і балконі - це зручно, нехай навіть вона холодить. А ось у вітальні постелили Килим Ekohali Arte 631 B 200х300 Multy на паркет - так кімната має затишніший вигляд, та й діти люблять грати на підлозі. У дитячій теж килим лежить, думаємо і в спальню купити.
|
|
| |
Мартера | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| ми теж купили килим, будемо стелити в холодну пору року
|
|
| |
Akcel | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Всім доброго часу доби, а ми все таки вирішили на підлогу постелити ламінат, бо це і красиво, і практично. замовили ми ось такий. виглядає він дуже гарно і коштує не дорого. так що можу порекомендувати.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Підлогове покриття залежить від того, де його використовувати, так би мовити для різної кімнати або приміщення воно різне.
|
|
| |
dejver | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Для ванної кімнати та кухні краще використовувати плитку, а ось у кімнатах ламінат або паркет. Хороший паркет дуже дорогий плюс ще укладання. Ми зупинили свій вибір на ламінаті 33 класу, не виникає складності в догляді, він більш зносостійкий і за зовнішнім виглядом не поступається паркету.
|
|
| |
IvanOlik | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Здрастуйте, все залежить від того, куди ви зібралися стелити цю підлогу. Якщо в будинок, то найкраще ламінат або паркет. Але я ось нещодавно закінчив робити гараж-майстерню для себе і зробив там підлогу з рифленого алюміній це дуже зручно і практично, тим болея для таких цілей, він не ковзає і зносостійкий.
|
|
| |
laminx | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Привіт! Якщо не знаєте, яке підлогове покриття вибрати, рекомендую ознайомиться з цією статтею, тут все докладно описано з найпопулярніших видів підлогових покриттів. Особисто у мене в будинку ламінат, на кухні 50 на 50 - плитка і ламінат.
|
|
| |