Підлогове покриття
|
|
doolka | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! Підкажіть, чим краще застелити підлогу?
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 2 |
 Полковник
| Підлогове покриття залежить від того, де його використовувати, так би мовити для різної кімнати або приміщення воно різне.
|
|
| |
dejver | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Для ванної кімнати та кухні краще використовувати плитку, а ось у кімнатах ламінат або паркет. Хороший паркет дуже дорогий плюс ще укладання. Ми зупинили свій вибір на ламінаті 33 класу, не виникає складності в догляді, він більш зносостійкий і за зовнішнім виглядом не поступається паркету.
|
|
| |
IvanOlik | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Здрастуйте, все залежить від того, куди ви зібралися стелити цю підлогу. Якщо в будинок, то найкраще ламінат або паркет. Але я ось нещодавно закінчив робити гараж-майстерню для себе і зробив там підлогу з рифленого алюміній це дуже зручно і практично, тим болея для таких цілей, він не ковзає і зносостійкий.
|
|
| |
laminx | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Привіт! Якщо не знаєте, яке підлогове покриття вибрати, рекомендую ознайомиться з цією статтею, тут все докладно описано з найпопулярніших видів підлогових покриттів. Особисто у мене в будинку ламінат, на кухні 50 на 50 - плитка і ламінат.
|
|
| |
Mari1o4o | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Додано (10.01.2019, 20:19) --------------------------------------------- Я з чоловіком вибрали паркетну дошку. Дуже задоволена)
|
|
| |
Oma | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| а за ціною зовсім не відрізняється від лінолеуму. Він прекрасно підходить під будь-який дизайн квартири, і створює
|
|
| |
Nuclearjke | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| своє покриття подобається
|
|
| |