Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити домашній текстиль?
1Віктор Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Для пансіонату планую закупити весь домашній текстиль. До вибору виробника і постачальника ставлюся дуже серйозно. Наприкінці вересня був на текстильній виставці в Києві.
Дуже сподобалася продукція з брендом SoundSleep яка була представлена компанією "Магія Текстилю". Мене цікавить думка про якість продукції SoundSleep і про надійність самої компанії, чи варто з ними мати ділові відносини?

Светик1 Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
У якості продукції та надійності компанії можете не сумніватися, я вже кілька разів тут купувала різну продукцію для готелю. Якість домашнього текстилю SoundSleep дуже хороша і ціна цілком прийнятна. Я роблю замовлення на сайті компанії magitex.com.ua . Тут щоправда вказана роздрібна ціна, а при оптовій купівлі ціна нижча.

1Віктор Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Велике Вам спасибі за пораду, мені дуже багато радили купувати продукцію бренду SoundSleep, тепер у якості продукції сумніватися не доводиться. Заходив на сайт компанії "Магія Текстилю", і справді в них дуже гарна пропозиція за оптовою ціною. Тож буду замовляти в них, кращих пропозицій поки що не знайшов.

lecompt1221 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Привіт! Може комусь це буде корисно, ми чудові дизайнерські рішення з дерева для нашого будинку знайшли на klen.ua. Ми просто нещодавно закінчили ремонт. і зараз облаштовуємо активно наше житло. Замовляли звідти меблі з масиву дерева, вийшло дуже стильно. Самі не очікували що масиви так добре виглядають на кухнях.

Ентоні Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
на проме

Юлія Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Сама недавно искала хороший магазин качественного домашнего текстиля. Перебрала много разных магазинов, понравился по ассортименту, обслуживанию именно этот интернет-магазин odeyalka. Без проблем отправили то что я хотела, пришел заказ через 2 дня (еще и попала на акцию поэтому получила бесплатную доставку). Товар качественный, пользуюсь уже 2 месяц, очень довольна. РЕКОМЕНДУЮ!

Yen Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
А ми в Ярославі купуємо, якісний український виробник, акції періодично вдалі бувають

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: