Догонова Марія Володимирівна відгуки
|
|
Stella73 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Догонова Марія Володимирівна відгуки
Форумчани, хочу поставити вам запитання: Хто проходив лікування у Догонової Марії Володимирівни, поділіться своїм досвідом? Чи варто до неї звертатися?
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 2 |
Майор
| Зверталася до Догонової М.В. за захворюванням "діабет", пройшла лікування, сподобався лікар за професійними якостями, дуже чуйний і хороший лікар. Лікування допомогло, можу рекомендувати!
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Приємно вразила дивовижна участь, зацікавленість у результаті та щире бажання розібратися до кінця. Високий професіоналізм, плюс сердечне ставлення. Дуже вдячна випадку, який дозволив познайомитися з таким чудовим лікарем, як Марія Володимирівна!
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Рідко трапляється зустріти такого освіченого, грамотного, досвідченого фахівця! Дуже рада, що знайшла "свого" лікаря - це Догонова Марія Володимирівна!
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Марія Володимирівна залишила вкрай позитивні враження. Уважний і чуйний лікар! Дуже рекомендую її, як фахівця у своїй сфері діяльності. До кожного пацієнта знаходить свій підхід, і це приємно, можу сміливо її рекомендувати!
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Марія Володимирівна дуже хороший і уважний лікар! З гормонами в мене проблема, давно почалася. Вона мене і перевірила, і лікування підібрала кваліфіковане. Я шалено рада, що спостерігаюся в неї!
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Зверталася до Марії Володимирівни з певними скаргами, лікарка уважно вислухала, призначила необхідні аналізи і нічого зайвого. Складений план лікування допоміг. У процесі лікування доступно пояснила причини та наслідки захворювання. Рада, що звернулася саме до цього фахівця.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Звернулася до лікаря Догонової через рекомендацію щодо аналізів гормонів. Лікарка грамотна! Сучасний підхід і знання. Лікується в такого лікаря - одне задоволення.
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Чудовий фахівець - провела обстеження, відправила на аналізи, виявили деякі проблеми, далі призначила лікування. На сьогоднішній день, почуваюся відмінно, рекомендую!
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 10 |
Майор
| Лікуюся у Марії Догонової. Минуло майже два тижні і я вже бачу ефект, і в мене вже радості повні штани. Як давно я не бачила зрушення... і такого професіонала.
|
|
| |
Anwar | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Читаю ваші відгуки і хочу записатися до Марії Володимирівни, підкажіть як можна з нею зв'язатися?
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Марія Володимирівна приймає в клініці "Лікаріум", записатися можете за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Вдячна за ваші поради. Обов'язково запишуся на прийом!
|
|
| |