| Дитячий нейропсихолог Одеса центр | 
|  | 
| 
| Zhanna072 | Повідомлення # 1 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 231 Статус: Offline | Дитячий нейропсихолог Одеса центр 
 Добрий день, мені треба знайти грамотного дитячого нейропсихолога. Залиште контакти кращого фахівця використовуючи особистий досвід, а також відгуки своїх близьких і знайомих.
 |  |  |  |  | 
| 
| Ростислава | Повідомлення # 2 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 149 Статус: Offline | Можу я з Вами заперечити, знаю фахівців своєї справи Фендюру Марію Олегівну та Гончарову Т.С., які 100 відсотків грамотні в даній сфері і до них рекомендую приходити на прийом без страху за своє самопочуття. |  |  |  |  | 
| 
| Клава20 | Повідомлення # 3 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 159 Статус: Offline | Були в дитячого нейропсихолога Гончарової Тетяни Сергіївни, не очікували такий хороший результат. Якщо у вас проблеми з дітками, раджу звернутися! |  |  |  |  | 
| 
| Володимира | Повідомлення # 4 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 249 Статус: Offline | Спеціаліст Гончарова, допомогла нам! Дитина бігла на заняття із задоволенням і поверталася в піднесеному настрої. Допомогла знайти підхід у вихованні сина. |  |  |  |  | 
| 
| Барбара789 | Повідомлення # 5 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 218 Статус: Offline | Після занять із Тетяною Сергіївною донька почала змінюватися на очах тільки в кращий бік! Уже після другого прийому дитина стала більш відкритою, я переглянула деякі свої помилки, зараз все чудово. Дуже рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
| Інеса | Повідомлення # 6 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 194 Статус: Offline | Хочу порадити дуже хорошого психолога для підлітків - це Фендюру Марію Олегівну. Завжди уважна і професійна. Шкодую тільки, що не звернулася до неї раніше...! |  |  |  |  | 
| 
| Феодосія | Повідомлення # 7 |  |  Майор Група: Користувачі Повідомлень: 167 Статус: Offline | Можу підтвердити, що Фендюра Марія Олегівна, висококласний підлітковий фахівець. |  |  |  |  | 
| 
| неля | Повідомлення # 8 |  |  Майор Група: Користувачі Повідомлень: 161 Статус: Offline | Форумчани, поділіться як можна записатися до цих фахівців? |  |  |  |  | 
| 
| Cristal | Повідомлення # 9 |  |  Майор Група: Користувачі Повідомлень: 89 Статус: Offline | Дякую, за відгуки, до найкращих спеців в Одесі. |  |  |  |  |